PR CUAET
-
Вони справжні психологи, й дуже часто інтерв'ю триває зовсім мало часу, але їм достатньо 2-3 питань для перевірки, чи каже людина правду. Впевненість та спокій у відповідях - головне правило.
-
В Канаді український паспорт (id card) зовсім не потрібний. Головне, щоб закордонний паспорт був з нормальним терміном дії
-
Це вже складніше й залежить від вашої реальної мети. Не думаю, що офіцер спеціально буде перевіряти в базі, де знаходяться ваш чоловік і син. Але на інтерв'ю вам можуть задати питання, з ким ви плануєте подорожувати до США, де будете жити, та обов'язково про мету поїздки. Й тут вже декілька варіантів - ви кажете про чистий туризм і на цьому все ; якщо в офіцера з'являться сумніви у вашій відповіді й почнуться додаткові питання то, на мою думку, шанс відмови збільшиться. При цьому, якщо ви скажете правду, й у вас є робота в Канаді, то позитивний варіант більш можливий. В іншому випадку, краще щоб чоловік став Вашим спонсором по u4u.
-
колись я робив статаналіз виборки з myimmitracker. Скрепінг даних, обробка, статочікування, дистрибуція, графікі та інше. Тоді PR по CEC відпрацьовивали від 6 до 12 місяців. Я для себе планую що нашу заявку опрацюють за рік. Навряд швидше ніж 9 місяців.
-
Так, я вже на 800 доларів наперекладала 😂
-
Ні, жодних проблем не буде. У нього закордонний паспорт офіційно дійсний до 2028року. Це головний документ закордоном
-
Громадянство. Там про це була розмова.
-
Так
-
Спасибо большое, что отвечаете мне.🙏 Мы подавались вместе на u4u, но у меня белорусское гражданство и мне не пришел травел авторизейшен. Поэтому они там, а я тут.🥹 Но я, на самом деле, не собираюсь оставаться в США нелегально. У меня есть квартира в Европе и я в ожидании гражданства в той стране. Не знаю, имеет ли смысл об этом упоминать. Я просто правда хочу иметь возможность иногда навещать моих мужа и сына, иметь возможность съездить к ним, тем более живя в Канаде, откуда билет стоит 200 cad.