PR CUAET
-
Чи сюди?
-
Підкажіть, будь ласка, куди підчепити в аплікації сертифікат народження доньки (вона має канадський паспорт, а мене спонсорує)
-
Більшість моїх свіжіших вайлів за 2023 зараз на етапі OINP або тільки недавно подалися на Федеральний етап
-
Але це було трохи давніше (2022-2023), тобто до того як офіційно оголосили що При прискорюють
-
Десь 9 місяців
-
Прохання до модераторів, та активних учасників групи. Так як кількість людей та повідомлень зростає, а також загруженість основною роботоб також (останні пів року працюю і так по 60-70 годин в тиждень), не зважди встигаю перечитати всі повідомлення в чаті. Якщо бачите що є питання на які ще ніхто не відповів, або щось нове що варто адресувати, і я цього за 24-48 годин не зробив - пишіть мені в приват, з лінком на той месидж. Дякую!
-
Десь так і рекомендую клієнтам. Подаємо заявку на візу, але якщо не встигаємо, хоча б одному з батьків прилетіти до кінця березня
-
Апостиль Канады ставится на официальные документы Канады. Апостиль Украины - на документы Украины. Справка о несудимости Украины - это вытяг, который надо либо перевести в консульстве либо у сертифицированного переводчика, который поставит на документе свой штамп с сертифицированным членством и подпись. Предоставить в ирсс надо оригинал на украинском и перевод, что бы чиновник на той стороне хотя бы глазами смог сопоставить документы.
-
Не будуть потрібні
-
Цікаво а скільки зайняв федеральний єтап?
-
МОЖна через той самий портал
-
А що, посольство та консульства України в Канаді десь зазначили, що вони більше не будуть перекладати і завіряти довідки про несудимість з 11 січня через приєднання Канади до конвенції? Ні.
-
податися онлайн через IRCC
-
То саме, тільки причини різні
-
Можна. На стаді варто подаватися зараз поки можна по CUAET. Бо потім треба буде десь 40 тис показати за кожен рік навчання
-
Ну факт є факт : стем будуть. Питання лиш коли
-
Дітям можна буде продовжувати поки в батьків є статус. Одному з батьків треба буде мати роботу на момент подачі
-
Ничего в этом не понимаю , но по смыслу понял что все по старому …
-
У нас теж заповнили ЕЕ через два тижні після стем і якби чуть швидше, то мали б можливість пройти) тепер трошки хвилюємось як і що і коли
-
Податися онлайн
12 Jan 2024, 17:45
149/426758
less than a minute ago