PR CUAET
-
Нечув, я все онлайн зробив за 15 хв. А ви яким сайтом користувались ?
-
Якщо не були додані оригінали (лише переклади)до заявки на фед. рівень і допущена помилка в анкеті, заявку повернуть на доповнення чи відмова?
-
Добрий день. Така ситуація: Дитина 9 років втратила свій статус (стаді перміт) через помилку батьків. Батьки подали все необхідне і оплатили платежі за оновлення статусу та оформлення нового стаді перміту. Це було 29 вересня. Досі від IRCC тиша. Вже пів грудня пройшло. Через 15 днів буде 90 днів як дитина без статусу. Якщо IRCC не видасть до закінчення строку 90 днів стаді перміт, чи буде дитина вважатися нелегальною в Канаді? Дзвонили вже 2 рази, кажуть чекайте.
-
Онлайн написали що моє айді давно не дійсне тому не підходить і треба відбитки пальців відсилати в оттаву а потім в дубаї і отримувати в канаді ? Чули таке?
-
Дивно. Я б всеодно подавався ще раз.
-
Скажите пожалуйста, кто платил одну сумму за семейную биометрию, вам пришёл один запрос на биометрию на всех или отдельные на каждого?
-
А если наш документ выдан в Украине - переведён и заверенный нотариально в Украине , а не в Квебеке? Значит могут потребовать?
-
і доречі, ось є цікаве
-
Да я понимаю это - я хотела просто ущнать - можно ли , на будущее,узнать - как сделать повторно свидетельство через Консултство- в Украине некому получать этот документ.
-
Ми коли подавались , все детально пояснили . І після того як нам відмовили в візі,ми їм телефонували . Нам сказали ,що не знають що робити і є тільки один варіант , виїзжати та робити візу за кордоном. Цей варіант нам не підходить так, як ми працюємо і залишити Канаду на великий термін не можемо .
-
Так чого паніку розводите?
-
Тю. Тоді тим паче не думайте про той апостиль 😀 Чекайте запрошення на біометрію.
-
Мы уже подались
-
Доречі, там інфа з'явилась і як я зрозуміла, це торкається саме канадських документів
-
Понятно, спасибо за ответ .Хочется как то перестраховаться
-
Нічого із ними не буде. Закон ніколи і ніде не має зворотньої дії. Ви зараз заявку подаєте, чи після 11 січня будете? Якщо зараз, то ніде немає вимоги апостилювати свідоцтво про народження. І я взагалі маю сумніві, що всі вірно зрозуміли те, що там вводиться після 11 січня.
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng
-
Будь ласка, ще нічого невідомо як воно і шо буде працювати і для кого.
-
Наверное- но дальше , если , к примеру, надо делать новый загранпаспорт или что то еще- что делать?
-
З тими, хто вже подав нічого і не буде.
12 Jan 2024, 17:45
15001/449672
2 minutes ago