PR CUAET
-
Бо лише одиниці отримують слоти за е-чергою. Це трапляється дуже рідко. Людині приходить сповіщення про наявність слота і треба його дуже швидко підтвердити, перейшовши на сайт.
-
Я вже пів року чекаю і слот рік не можу зловити
-
Коли заповнюється будь яка форма там є питання про здоров’я, але ваш стан здоров’я має підпадати під ці три пункти (наприклад у вас снід чи туберкульоз чи ще щось що дійсно загрожує оточуючим людям або ціна лікування $131,100 over 5 years (or $26,220 per year)) тоді якщо ви збрехали це проблема, а все інше просто здогадки і фантазії
-
Дякую, за відповідь
-
Можна отримати через Міносвіти дублікат, коштує це 500 грн здається, але їм потрібно надати копії. Наприклад, мій інститут канув в літу у 2020 році і в мене немає ані оригіналу ані копії додатку до диплома Спеціаліста, то вони зробрять просто дублікат бланку, де будуть мої дані але не буде проставлено дисципліни, години та бали... 🤷♀
-
Статанализ с разлетом результатов в два раза очень относительный. Я думаю ваши порталы уже близко. Они столько хотели, вы же отписались по всем дозапросам? Больше ничего не хотят? Что ещё полгода рассматривать. Должны быть порталы. Пока один, второй, карты и будет где-то 8,9 месяцев. Самое время.
-
Дякую
-
В консульстве сказали, что если кто то отказался или как сейчас отменяют мужчинам даты, тогда этот слот перейдет тем кто в очереди ожидания, этот слот не появится как доступный для всех для бронирования.
-
Це питання виникло через запит банку про податкове резиденство при оновленні особистої інформації, тоді я так розумію треба вказувати, що я є податковим резидентом і Канади і України?
-
Спасибо!🙏 У меня есть работа в Канаде, работодатель даст мне письменное подтверждение, что я работаю тут уже полтора года. Есть относительно неплохая сумма на моем счету тут, в Канаде. Возьму все эти подтверждения.
-
Доброго дня, хтось вертався до України з Канади , потім повертались не було проблем ? Та якій краще сайт для покупки білетів ??
-
Тут я не знаю, дивлячись куди і як ви хочете їхати. Дивитесь по різнім джерелам. Я наприклад їхала до Миколаєва, то мені найлегше було і швидше взяти білет з Польщі до Молдови, а потім блаблакаром.
-
Підскажіть будь ласка, дешевше буде через Польщу або Румунію їхати ?
-
Вам так показалось) И обзывали и угрожали даже. Но документы все равно приняли так что фиг с ними.
-
Иммиграционный консультант. +1 (778) 709-9797 http://VT-immigration.com valeria@tompai.ca
-
Со слотами ещё больше теперь дефицит будет. Отказываться вряд-ли будут, а мужчины тоже будут приходить. Я например, все равно поеду, если откажут то потреплю им нервы, сниму видео и т.д. а слот они перебронируют на даты после 18 мая. Получается, что из-за того что сейчас не примут этих людей и их очередь перебронируют то не будет свободных слотов в будущем
-
Не було проблем. Купувала білети на оф сайті Air Canada
-
Якщо ми чекаємо рішення щодо pr , краще не виїзджати поки ?
-
Как вариант, если зп была официальная можно приложить ок-7 и объяснить почему нет возможности взять референс.
-
2 дні
12 Jan 2024, 17:45
150037/435643
3 minutes ago