PR CUAET
-
Дивно. Я б всеодно подавався ще раз.
-
Скажите пожалуйста, кто платил одну сумму за семейную биометрию, вам пришёл один запрос на биометрию на всех или отдельные на каждого?
-
А если наш документ выдан в Украине - переведён и заверенный нотариально в Украине , а не в Квебеке? Значит могут потребовать?
-
і доречі, ось є цікаве
-
Да я понимаю это - я хотела просто ущнать - можно ли , на будущее,узнать - как сделать повторно свидетельство через Консултство- в Украине некому получать этот документ.
-
Ми коли подавались , все детально пояснили . І після того як нам відмовили в візі,ми їм телефонували . Нам сказали ,що не знають що робити і є тільки один варіант , виїзжати та робити візу за кордоном. Цей варіант нам не підходить так, як ми працюємо і залишити Канаду на великий термін не можемо .
-
Так чого паніку розводите?
-
Тю. Тоді тим паче не думайте про той апостиль 😀 Чекайте запрошення на біометрію.
-
Мы уже подались
-
Доречі, там інфа з'явилась і як я зрозуміла, це торкається саме канадських документів
-
Понятно, спасибо за ответ .Хочется как то перестраховаться
-
Нічого із ними не буде. Закон ніколи і ніде не має зворотньої дії. Ви зараз заявку подаєте, чи після 11 січня будете? Якщо зараз, то ніде немає вимоги апостилювати свідоцтво про народження. І я взагалі маю сумніві, що всі вірно зрозуміли те, що там вводиться після 11 січня.
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng
-
Будь ласка, ще нічого невідомо як воно і шо буде працювати і для кого.
-
Наверное- но дальше , если , к примеру, надо делать новый загранпаспорт или что то еще- что делать?
-
З тими, хто вже подав нічого і не буде.
-
С 11.01 - в Канале вводится апостиль доя документов- если я правильно поняла . Неизвестно , что будет с теми, кто уже подал документы
-
А потім офіцери просять перезалити файли бо погана якість - вже хтось писав - і знов чекати пару місяців
-
Чуть вьіше бьіл ответ, вьі испортите документ.
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
15005/430520
less than a minute ago