PR CUAET
-
Для подачи документов на гражданство нужен загранпаспорт или достаточно PR?
-
Підкажіть, будь ласка, в яке консульство надсилати запит на довідки про несудимість, якщо ми в провінції Ньюфаундленд? В Торонто?
-
В чому полягає причина?
-
Щойно подавала документи на паспорт дитячий в Торонто. Переді мною був чоловік. Не знаю, що саме він оформлював але послугу йому надавали в вікні «паспортні дії»
-
Нічого особистого. Це бізнес. Поки українці несуть гроші будуть робити всякі кейси: і перспективні і не дуже
-
До чого тут документ на сайті 🤡. Треба довести, що людина приходила і їй відмовили в обслуговуванні на базі незаконних писулєк. То ж потрібно взяти письмову відмову, відзняти все на відео, якщо не будуть давати і тд Знайомі чоловіки, які будуть в консульстві найближчим часом в обов'язковому порядку будуть брати письмове підтвердження в разі відмови, тому що всі розуміють, що це дуже допоможе в майбутньому 👍
-
Співробітниця консульства писала, що консульство в Едмонтоні планує виставляти на офіційному сайті дні та години, коли вони будуть викладати слоти - але коли саме це буде не ясно, треба заходити і дивитися кожен день.
-
Пока не все так однозначно. Мы опустим моменты, связанные с письмом, что им пришло. Насколько я понимаю, но это нужно уточнить, не оказание сервиса на основе принадлежности к какой то возрастной или жендерной группе это дискриминация. Консульство это же не часть Украины.
-
О поверьте, максимально терпеливо выслушивали все то что нес этот сотрудник, просто потому что итак уже было известно что с завтрашнего дня обслуживание прекратится. Когда я подавала на ребенка - у меня принимал документы молодой сотрудник, просто бубочка какой вежливый, но ОН ЖЕ в коридоре мужчин ухилянтами называл, а это был еще в начале апреля, и с этими мужчинами я просидела в очереди почти 5 часов чтобы заметить что все они были вежливые и тихие. Так что не судите так поверхностно.
-
Они скажут - окей, стоп дискриминация! И перестанут выдавать паспорта всем: мужчинам, женщинам, старикам и детям 😆