PR CUAET
-
/warn
-
Привіт. На новий ворк перміт подавалися у березні?
-
Не бачу там ніякої дискримінації, якщо вони скажуть що діють згідно чинного законодавства України. Якщо дипломатична установа вважається територією України то і закони там такі ж самі як в Україні
-
Я ещё не получила паспорт. Я боюсь, они могут все
-
Так штампи є, але ж наче для пнп нон-ее не треба показувати усі штампи?
-
От нахіба ви їм підказуєте?
-
@prcuaetua Доброго дня. Модератор алекс, черговий раз користуючись своїм положенням, видав мені попередження за моє прохання до нього - не флудити. Після чого видалив свої і моє повідомлення. Чи можна видалити попередження від даного "модератора"? Дякую.
-
Модна лише один.
-
Зрозумів, дякую
-
Цікаве спостереження, доречі, якщо інші консульства люблять виставляти слоти в круглу годину , то консульство в Едмонтоні останні два рази виставляти в 9:23 та 11:45
-
Ні, якщо чоловік то тільки на папері. Принаймі кілька міс тому було ще так
-
‼️Не повторюємо вчорашній балаган, будь ласка. Є особисті причини - в приват . Флуд у флуд Правила для всіх Дякуємо
-
Привіт всім Підкажіть не можу вибрати дату призначення, анкету заповнив потім оплатив але зараз неможу вибрати дату чому? Чи можливо це потрібно робити в якусь певну годину. Пишить-«Ви вибрали не робочий день»
-
Сейчас идёт рассмотрение заявок за ноябрь 2023.
-
Того і питаю, бо коли заповнив всі питання у федеральному етапі і вказав свій та дружини стаж за 10 років, в документах зʼявились обовʼязкові вимоги додати реферал летерс по кожній моїй позиції та дружини. Ото і не знаю - чи видалити, та залишити тільки свій стаж у Канаді, по котрому маю ПНП експ клас, чи що…??
-
В чем плюсы?
-
О, Гену розблокували 😅
-
Все верно, если доказать дискриминацию то можно добиться прекращения их работы. Посмотрим, как все пойдет. Постараюсь грамотно подготовиться.
-
Можливо це пов'язано з технічними проблемами, вони тоді не могли зайти на сайт. То і вирішили виставити коли вдасться, а не коли кругла година стукне на годиннику
-
Якщо ж ви плануєте подальше навчання в Канаді за фахом, який отримали у Словаччині, то вам необхідно евалювати словацький диплом для навчання.
12 Jan 2024, 17:45
150162/472087
2 minutes ago