PR CUAET
-
-
Цікаве спостереження, доречі, якщо інші консульства люблять виставляти слоти в круглу годину , то консульство в Едмонтоні останні два рази виставляти в 9:23 та 11:45
-
Ні, якщо чоловік то тільки на папері. Принаймі кілька міс тому було ще так
-
‼️Не повторюємо вчорашній балаган, будь ласка. Є особисті причини - в приват . Флуд у флуд Правила для всіх Дякуємо
-
Сейчас идёт рассмотрение заявок за ноябрь 2023.
-
Того і питаю, бо коли заповнив всі питання у федеральному етапі і вказав свій та дружини стаж за 10 років, в документах зʼявились обовʼязкові вимоги додати реферал летерс по кожній моїй позиції та дружини. Ото і не знаю - чи видалити, та залишити тільки свій стаж у Канаді, по котрому маю ПНП експ клас, чи що…??
-
В чем плюсы?
-
О, Гену розблокували 😅
-
Я зловила в 11:46
-
Оскільки (якщо вам це потрібно для іміграції) оцінюється не ваш фах і кількість вищих освіт, а саме рівень вашої освіти. Тобто, WES надасть підтвердження, що, відповідно до канадської системи освіти, ваш рівень освіти - бакалавр. Спеціальність /фах у цьому випадку не буде мати значення
-
Просто вони час можуть виставляти руками на сервері, коли їм зручно, тоді і настроїли. Я не думаю що нові слоти зʼявляться до 18 травня, ні дитячі ні «жіночі». В них за логікою дофіга роботи як переварити нововведення.