PR CUAET
-
Просто вони час можуть виставляти руками на сервері, коли їм зручно, тоді і настроїли. Я не думаю що нові слоти зʼявляться до 18 травня, ні дитячі ні «жіночі». В них за логікою дофіга роботи як переварити нововведення.
-
Доброго ранку. Із тих хто подавався в січні 2024 року і здав біометрію чи є якісь зрушення по справі?
-
100%, тем более у меня нет уже года ждать этот визит.
-
Як і Модератора, просимо Вас також не флудити. Я і інші модератори намагаюсь чистити флуд по можливостям, але ми не 24/7 на оплаті привʼязані до телеграму. Бачите флуд/образи/ провокативні - кидайте функцію report з поясненням Коли ми онлайн - ми відреагуємо. Ставити 🤡 в реакції не допомагає, заносити людини в «особистий чорний список» не допомагає конструктивному діалогу і спілкуванню, обміну інформацією для чого цей чат був створений 11 місяці тому. Дякуємо.
-
PR card, Permanent Resident Card — официальное подтверждение иммиграционного статуса в Канаде.
-
Доброго дня. Що мається на увазі карта резидента?
-
Подскажите пожалуйста, если у сына загранпаспорт заканчивается в октябре 2025, сейчас можно заказать новый паспорт? Ему в январе 2025 исполняется 18 лет и потом это будет проблемой.
-
Дякую вам.А ще підкажіть,будь ласка, чи можна заповнити на чоловіка, а депозит щоб був на мою картку?
-
Побачимо. Все одно потрібно моніторити їх. Інакше так і рік і більше можна чекати на візит.
-
Якщо вони припинять роботу, то як люди отримають консульські послуги у Едмонтоні?
-
Не знаю
-
Добрий день. Ми ще не дійшли до цього етапу, та хочу завчасно знати що готувати з документів. Якщо я НЕ головний аплікант, а супроводжую партера (головний аплікант), то чи мені треба буде підтверджувати досвід роботи, надавати листи від працедавця за останні 5 років? На провінційному, на скільки я знаю, ніби не треба (ми ще на етапі EOI). В мене ж певні проблеми з підтвердженням роботи з іншої країни 3 роки тому, внаслідок чого хвилююсь чи треба буде то підтверджувати, розписувати усе і тд
-
Посольства
-
1. Чи є можливість у робітника перевірити статус заяви на етапі ендорсменту? 2. Чи можуть офіцери зв'язатись із робітником напряму? Якщо так, то зазвичай це за телефоном чи мейлом? Якщо телефон, то це місцевий номер чи 'скритий номер'?
-
Дуже Дякую за відповідь)
-
Дякую 🙏
-
Я буду с ними вежлив и тактичен, действовать только в рамках закона и если они проявят признаки дискриминации то это будет их ответственность.
-
А що я зробила?
-
У Вінніпезі добра транспортна розв'язка
-
Привіт,чи можна після подачі документів пізніше прислати без їхнього запросу додаткові документи (про службу і свідоцтво про народження спонсоруючого) ?
12 Jan 2024, 17:45
150185/474652
3 days ago