PR CUAET
-
Добрий день. Ми ще не дійшли до цього етапу, та хочу завчасно знати що готувати з документів. Якщо я НЕ головний аплікант, а супроводжую партера (головний аплікант), то чи мені треба буде підтверджувати досвід роботи, надавати листи від працедавця за останні 5 років? На провінційному, на скільки я знаю, ніби не треба (ми ще на етапі EOI). В мене ж певні проблеми з підтвердженням роботи з іншої країни 3 роки тому, внаслідок чого хвилююсь чи треба буде то підтверджувати, розписувати усе і тд
-
Посольства
-
1. Чи є можливість у робітника перевірити статус заяви на етапі ендорсменту? 2. Чи можуть офіцери зв'язатись із робітником напряму? Якщо так, то зазвичай це за телефоном чи мейлом? Якщо телефон, то це місцевий номер чи 'скритий номер'?
-
Дуже Дякую за відповідь)
-
Дякую 🙏
-
Я буду с ними вежлив и тактичен, действовать только в рамках закона и если они проявят признаки дискриминации то это будет их ответственность.
-
А що я зробила?
-
У Вінніпезі добра транспортна розв'язка
-
Привіт,чи можна після подачі документів пізніше прислати без їхнього запросу додаткові документи (про службу і свідоцтво про народження спонсоруючого) ?
-
Проте ост 2 обмежені
-
Дип установи : посольство, ГКУ, представництва, commissions
-
Не простая ситуация, будем держать кулачки. Решения конечно будут показательными.
-
Доброго дня. Чи хтось відправляв місяць тому заяви до консульства для отримання довідки? Чи прийшли вам вже?
-
Віденська конвенція 1961 року про дипломатичні зносини каже, що це не тільки посольства
-
Дуже дякую
-
Важка лексика не завжди може зупинити, варто лише знати деякі трюки і цього достатньо. Можу пояснити, якщо комусь потрібно.
-
Це я і питаю в автора репорту
-
Онлайн?
-
Поділіться будь ласка Думаю всім буде цікаво)
-
Можна
12 Jan 2024, 17:45
150196/474652
3 days ago