PR CUAET
-
Ви певно отримувач ПР з-за меж Канади? Щоб точно розібратися, потрібно подивитись що за лист прийшов.
-
сьогодні не пробував а вчора ще видавала
-
Вітаю, хто робив довідку про не судимість з Словаччини?
-
цель тур визы это приехать на короткое время и вернуться в страну, где вы живете. что ваша поездка временная и вы не имеете намерение остаться в канаде. вы сможете доказать и убедить офицера, что у вас прочные связи с текущей страной проживания и вам есть куда возвращаться и что ваша поездка в канаду действительно будет временной, и вы не останетесь в ней нелегально? если да, то подавайтесь
-
‼️коментар міграційного консультанта чату‼️ НОВИЙ ЗАКОН ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ. ОБМЕЖЕННЯ НАДАВАННЯ КОНСУЛЬСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ Моє інтервʼю та коментарі щодо нового закону youtu.be/mc8nIfX7cgU?si=RAeHDJ91XJi4D90m
-
Мені також цікаво як замовити через МВС та що потім з нею робити? Ст вона вже є англійською мовою чи потрібно робити переклад. Скільки ця довідка дійсна?
-
Ні з Канади. Вони просто знов натупили і через декілька годин зробили правильну аплікацію
-
Вчора була там. Вони вибачаються, але для чоловіків ніяких послуг не роблять. Пояснюють, що вони отримали розпорядження від МЗС і на новий закон. Але завжди можна проїхати до них і спробувати запитати наживо, ближче до кінця робочого дня.
-
Только что поменяли статус заявки
-
Тоді ок!
-
Ніхто скани не з штампами не попросить, це по-перше. По друге транзит не вказується, на то він і транзит. Вказувати треба країни в яких ви були з причин: відпочинку, роботи, чи проживання. Але якщо вкажете транзитні країни - це звичайно не буде помилкою, суто Ваша ініціатива.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка сертифікованого перекладача. Дякую
-
А які це години по Ванкуверу? Не підкажете?) Я кожну годину перевіряю, і ніяк не можу нічого спіймати раніше 2026 року. І так вже близько 2х місяців. Дякую )
-
Це не його справа просити реферанси. Якщо ви отримали номінацію і йдете як non EE тоді точно не мають просити референсів. Це могли у Вас попросити на рівні отримання номінації.
-
Також це цікавить
-
Ми в Онтаріо розписалися 14 грудня. В середині січня прийшло свідоцтво.
-
Дякую!!
-
Консульство у Едмонтон
-
Чи може офіцер попросити референси з попередніх робіт в Канаді, якщо подаєшся на федеральний етап через номінацію від провінції?
-
Звичайно не зловите, там айтішніки вже стільки ботів поставили для ловлі слотів, що пересічному люду то просто анріал… Але знаю як тих хитрунів потім відфутболюють на співбесідах!
12 Jan 2024, 17:45
150265/430357
5 minutes ago