PR CUAET
-
/tmute
-
Все ж таки - по cuaet податися на продовження WP зараз можливо (хоча б і платно), чи ні? Бо хтось каже, що так. Шлях подачі такий як і був до кінця березня? Дякую
-
Всім привіт! Їду на аппт на новий паспорт у наступну середу. Перечитую що треба з документів на сайті, але там за 2020 рік. Тому боюсь, може щось змінилось. Хто їздив нещодавно? Кому можна написати, запитати? І ще питання, консульський збір такий же залишився?
-
Аналогічно, останній апдейт 5 березня, і досі ніяких апдейтів. Листи, дзвінки не допомогли. Перевіряю статус кожен день 😔
-
-
Хто підкаже, якщо я встиг подати документи на оформлення нового закордонного паспорту, чи буде опрацьована заявка?
-
Точніше намагатися
-
Гортайте, навіщо mute роздавати.
-
Гортати сторінку:)
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з ситуацією Я маю український диплом лікаря стоматолога (магістр). Прожила вже рік в Канаді, працюю асистентом стоматолога. Чи можу я подаватись по NOC 33100 (dental assistant), якщо я не маю сертифікату асистента? Маю CPR та HARP. Чи прирівнюється диплом магістра стоматолога до сертифікату асистента? Чи може потрібно саме отримувати цей сертифікат тут?
-
Ми чекаємо з середини січня
-
Хто мав досвід «досилання документів». Не правильно заповнили форму IMM5406. Хотіла б заповнити вірно і відправити через веб форму. Проблема в тому, що якщо я завантажую цю форму з інтернету -вона застаріла, секції там називаються по різному. А якщо я заново заповнюю аплікацію, то форма не генерується, щоб її підписати і відправити. Буду вдячна за поради
-
@maxdvorak що ви намагаєтесь зробити?