PR CUAET
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з ситуацією Я маю український диплом лікаря стоматолога (магістр). Прожила вже рік в Канаді, працюю асистентом стоматолога. Чи можу я подаватись по NOC 33100 (dental assistant), якщо я не маю сертифікату асистента? Маю CPR та HARP. Чи прирівнюється диплом магістра стоматолога до сертифікату асистента? Чи може потрібно саме отримувати цей сертифікат тут?
-
Ми чекаємо з середини січня
-
Хто мав досвід «досилання документів». Не правильно заповнили форму IMM5406. Хотіла б заповнити вірно і відправити через веб форму. Проблема в тому, що якщо я завантажую цю форму з інтернету -вона застаріла, секції там називаються по різному. А якщо я заново заповнюю аплікацію, то форма не генерується, щоб її підписати і відправити. Буду вдячна за поради
-
@maxdvorak що ви намагаєтесь зробити?
-
@rozva
-
Я не проектував телеграм, тому чому Mute як посилання працює я не відповім. Дійсно не дуже зручно. Але якщо гортати лівою рукою то ти можеш натрапити на посилання в повідомленні так чи інакше .
-
В контракті написано dental assistant, рік роботи на цій позиції пройшов, і зарплата була відповідна щодо вимог по NOC. Ось головне питання чи не скажуть мол «а як це ти працювала асистентом без сертифікату нашого спеціального?»
-
Моя знайома з Франика отримала позитивну відповідь))) Ви ризикуєте ли ще грошима)
-
Перенаправляю ваше повідомлення в відповідний топік
-
В контракті написано dental assistant, рік роботи на цій позиції пройшов, і зарплата була відповідна щодо вимог по NOC. Ось головне питання чи не скажуть мол «а як це ти працювала асистентом без сертифікату нашого спеціального?»
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з ситуацією Я маю український диплом лікаря стоматолога (магістр). Прожила вже рік в Канаді, працюю асистентом стоматолога. Чи можу я подаватись по NOC 33100 (dental assistant), якщо я не маю сертифікату асистента? Маю CPR та HARP. Чи прирівнюється диплом магістра стоматолога до сертифікату асистента? Чи може потрібно саме отримувати цей сертифікат тут?
-
Бачу по групам зараз жовтень активно розглядають і вибірково листопад (приблизно 16% отримали Р1). Чекаємо… я все намагаюсь відволіктись і не перевіряти безкінечно 😊
-
Трекер не оновлюється наскільки я розумію, я дивлюся тільки gc-key. Там медицина і біометрія зараховано, і тиша.