PR CUAET
-
Теж цікавить це питання
-
Была в консульстве Торонто , девушка ответила мне ( на сегодняшний день паспорта которые приехали - выдают , но как будет завтра никто не знает)
-
А який у вас статус в тракері?
-
Давно. Весною минулого року
-
Вітаю, хто робив довідку про не судимість з Словаччини?
-
Буде якщо до 23 квітня. Але невідомо чи паспорт відправлять у консульство чи ні.
-
Ну я ще подалася в кінці Червня, тільки почався сезон відпусток. Нам сказали, що місяць чекати поки зʼявиться в базі. Потім я телефонувала і питала чого так довго. Вони сказали, що чекають на чийсь підпис. Може якщо все робити не в літку то буде швидше.
-
Вы звонили им? Попробуйте позвонить, чтобы открыли ваш кейс и рассказали что там. У меня подача рядом с вами, я звонила пару недель назад. Или он просто насвистел все или они не просто лежат. Процесят, я имею ввиду закрывают отдельные чеки. Если нет дозапросов, то и не узнаешь.
-
можливо вже задати можна буде конкретні запитання - терміни, вимоги, підрозділ який розглядає
-
Дякую
-
цікаво коли знову намічається зустріч з представником IRCC. що озвучував статистику по цій програмі (це було станом на лютий 2024)
-
У вас були запити на додаткові документи? У нас background is checking останній апдейт
-
Це відбувається. АК- вам приходить лист на пошту шо зʼявились слоти і вам піти і спробувати піймати. В мене вийшло : було три слоти на вибір. Між часом отримання листа і часом коли я взяла слот пройшло три години
-
Але ж і часом
-
Ви не дуже разраховуйте на той трекер. Через місяць після отримання еСоРR у мене в трекері все ще статус in progress
-
песимістичний прогноз- програма TR to PR - від 2 до 3-х років розгляд
-
Подскажите пожалуйста эмиграционного консультанта? Ищем 👀 что посоветоваться по этому вопросу
-
по ходу розглядає гуманітарний підрозділ (офіс) і хронологія по гуманітарці показує - min 8 місяців і до року часу. якщо так - то це більш менш реальні терміни для цієї програми також
-
Також подала дитину 15 років на ВП в середині січня. Поки що нічого не отримала
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, як повинна виглядати довідка, якщо ти звертаєшся до канадської поліції про втрату паспорту? Який документ надає поліція, щоб прийняло консульство? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago