PR CUAET
-
отут вбийте turbotax.intuit.ca/tax-resources/canada-income-tax-calculator.jsp бо залежить від провінціі скоріш за все ви стільки таксів заплатите але оскільки багато дітей то вам повернуть частину коли буде TaxReturn
-
По моему, взагалі нічого не вірно. Сейчас не подовжити, а получить пермит в аэропорту (при наявності распечатаного одобрения на пермит, что приходило на емейл) могут те, кто не приехал после лютого, а получил одобрение по визе после лютого
-
Выдают , вчера получали
-
Для цього треба знати синоніми
-
якщо закритий оформити, то поки він діє, то буде 50 балів. Як ні, то тільки поки лміа діє
-
Всім привіт. Маю таке питання, які особливості подання на номінацію як common law? Що для цього необхідно?
-
Valid passports and other travel documents needed to come to Canada - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html
-
А довідку про відсутність судимості ви теж перекладали чи замовляли в нашому консульстві?
-
Видали папірець. Сказали описати проблему. Віддали мені копію.
-
Понятно, все связи остались, к сожалению, в оккупации (
-
Хто замовляв доставку DHL, скажіть будь ласка, чи приносили ви особисто заяву в консульство, чи відправили фото на імейл? І скільки чекали відправки? Бо я чекаю майже місяць вже😬
-
Дякую бо трохи заплуталася з цим.
-
Так дзвонив. Але ще раніше. Відповідь все гаразд з анкетою. Термінів розгляду немає такщо не має сенсу хвилюватись.
-
Добрий день, можна вам написати в приватні ? В мене така ж ситуація, є тільки номер заяви.
-
У мене попросили 🤷♀ PNP non EE, попросили додатково референс леттер той, який подавала на номінацію, і новий з поточною датою Ще просили пейстаби і дві форми Т4 за два роки
-
А коли вона подавалася на подовження минулого разу?
-
Ви де робили? Торонто?
-
А яке місто? Бо в мене те саме: подалась в листопаді, виготовлено в грудні, але ще не доставлено(
-
Дякую)
-
Шо зараз порадите - виправити у ЕЕ на 1 year graduate, поки не запросили документи на перевірку?
12 Jan 2024, 17:45
150409/474652
18 days ago