PR CUAET
-
правда я не здавала ще саме celpip) тільки готуюсь до здачі, вчора пройшла тестове Reading завдання на сайті селпіп - результат 36/38 (сказано що в рамках celpip це 10-12) я розумію, шо тестові можуть буть легші за справжні, але не думаю, шо прям драматично відрізнятиметься рівень. Тому якщо я десь помиляюсь - дуже вибачаюсь. Знаючі люди виправте мене :)
-
Почта Канадская , обратный конверт мы не отправляли
-
На жаль це переважно не спрацьовує, бо відповідальність за достовірність лужить саме на заявнику. В тому числі при подачі через ПР портал в заявника є можливість переглянути всі введені дані і підписати. І якщо представник пілся цього щось міняє, треба переписувати. Звісно якщо представник зроби щось не те - на нас можна жалітися в відповідний орган-регулятор, і нас можуть чекати великі штрафи, та інші дисциплінарні речі, в плоть до заборони працювати. При дуже серйозних випадках можна також подавати в суд на відшкодування шкоди. Проте з точки зорі самої заявки в IRCC - вся відповідальність на заявнику, і відбитися тим що не ви зробили поимлку зазвичай не виходить. На жаль.
-
Да и обязательно уведомить офицера в процессе на номинацию что у вас произошло какое-то изменение. Работу поменяли , адрес и т.п. да и по идее вам ничего нельзя менять иначе могут аннулировать сертификат
-
Всі хто додавав паспорти 04/21 в консульствах Канади перевіряйте ваші документи буквально 30 хвилин тому були змінені статуси документів на «пробув до дип установи
-
Чоловіки тут вже писали, що отримували і 23-го, і 24-го квітня.
-
www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services?referral=service_list_widget
-
Якщо закінчується ворк перміт Але відповіді по цій програмі нема чи підлягає ця програма під продовження ворк перміту?
-
змінювати адресу або ще щось можна, просто повідомляєте про це. Про роботу я вище написала
-
У всіх. На нього буде окремі форми, він іде в вашу заявку як один з вагих дітей. Навіть якщо не буде отримувати ПР
-
Да , обязательно , мы еще писали письмо сопроводительное , зачем она нам нужна и так далее
-
Всм ничего нельзя менять? И даже адрес ?👀 Про работу поняла
-
Доброго дня. Хтось намагався на цьому тижні отримати готовий паспорт в консульстві Едмонтона?
-
Для IT можна іти по GTS - тоді не потрібно шукати місцевих і притворятися доказувати що їх не знайшлося
-
Обычный. Нет никакой обхрдимости в но нотариальном Так же нет необходимости искать местных переводчиков. Делают дороже в 10 раз и сроки ,,,,, Нам в украине перевод 15 страниц сделали за 3 дня Это приписное со всех сторон и форма ок-7 ( 9 страниц)
-
У нас так же
-
Кроме заверенного заявления в посольстве нужно приложить квитанции об оплате?
-
Ну якщо "уходити" в процес, то суд може відмовити у відкритті провадження, відмовити у задоволенні позовних вимог, задовольнити частково. Арешт майна... то вже виконавче провадження, там своя історія.
-
Поки ні, можливо внесуть зміни, сподіваємося
-
Повідомлення видалено, оскільки жодної офіційної інформації про оновлення даних для оформлення нового закордонного паспорта ще нема
12 Jan 2024, 17:45
150504/430115
4 minutes ago