PR CUAET
-
Не та форма. В формі 5562 дійсно тільки подорожі з 18тиліття
-
Паспорт заканчивается, но ожидаете продленный ворк пермит? Это как?
-
Да лимит тайм .Это всё можно сделать онлайн?
-
You need to be an admin to do this.
-
6 березня
-
Возможно, не знаю как на сегодняшний день обстоят дела с этим. Я возвращалась не через океан 🌊. Но на тот момент на самолет не садили с таким документом. Возможно разные авиакомпании по разному. Лучше конечно в консульстве узнать.
-
Так потрібно. Шапка вказує що форму потрібно заповнювати всім кому 18+, але в самі формі інформацію треба hgj родичів незалежно від їх віку
-
У вас є варіанти або колледж, ябо DEP ( 1800 годин, це десь 17 місяців) і подаватися на сertificat du sélection du Québec одразу після отримання діплому. DEP не так довго, але і програм не так багато по 1800 годин.
-
Да кстати) а не может ли к примеру Польша развернуть тебя и сказать, чувак, у тебя нет документов что бы находится в шенгене, лети туда от куда прилетел)
-
И вам это нужно сделать за 5 дней, до 30ого числа
-
Та де там. Ніхто нікуди не поїде. В Україні , окрім паспорта, очікує 💯 фронт
-
Чи є тут ті, хто подавався на новий ВП 19 березня і уже отримав рішення?
-
Вам нужна форма Т4 от работодателя. Податься самостоятельно можно с помощью программ Wealthsimple или Turbotax, или через tax clinics Или платно через бухгалтера
-
Ви зможете повернутися з документом на повернення. Ви можете також проконсультуватися у консульстві, як це краще зробити
-
И что делать, если я хочу вернуться , а с новым законом ещё больше людей будет на возвращение .
-
Документи на повернення, які надають можливість повернутися з ними з Канади в Україну, діють. Інакше б консульство в Канаді взагалі б їх не видавало, бо не було б сенсу. Інша справа - можливо деякі авіалінії відмовляються.
-
Я если не сделаю паспорт ребенку буду возвращаться
-
Можно
-
Підкажіть, будь ласка, як писати заяву на пересилання нового закордонного паспорту поштою DHL- всю заявку від руки чи тільки там, де пропущене місце? Що писати там, де пропущене місце? Дякую!
-
Нет,буду звонить шефу наверное, что бы предоставил.А через программы можно самому заполнить и отправить?
12 Jan 2024, 17:45
150654/446334
3 minutes ago