PR CUAET
-
И тут напрашивается вопрос, а как оформить визы если поспорт уже просроченный?) ни одна страна я думаю не будет этого делать без валидного документа если я правильно понимаю
-
Ні це окремий стрім Permit Holder Class Але протриматися на TRP 3 роки дуже складно. Їх на рік за раз переважно дають, і треба без перерви отримати наступні
-
А якщо це доросла дитина common-law partner'а, а не чоловіка, я маю десь її указувати як свою step-daughter? Вона не в Канаді, сюди не планує, повнолітня.
-
А можете, будь ласка, підказати, яка то може бути професія, яка б підійшла до Express Entry?
-
Ми теж сім'я з Монреаля, подались 6 листопада. Тиша, жодного листа, номер справи взяти по телефону, заявка все ще неактивна, але існує. Нас запевняють, що треба просто чекати
-
Так, якщо роботодавець це підтверджує
-
На данный момент вам даже билет не продадут через шенген только в страны которые не входят в ЕС
-
12 лет, я уже год не могу словить слот и пол года стою в е - чергі
-
Через case specific inquiry webform Але питання навіщо? В них доступ до вашого криміналу в Канаді і так буде. Ця довідка не потрібна
-
Почему не сделаете. Сколько ребенку лет?
-
Там де перший пропуск DHL написав і галочку поставив там де квитанція про оплату, якщо ви про це
-
Як на мене це відносно слабкий кейс. Чоловік в Україні, плюс ви можете повернутися в Росію. Тобто те що ви відмовляєтеся саме по собі не є сильним фактором.
-
А сам власник компанії не зможе подати на LMIA?
-
Я не хочу нагнітати, мій чоловік сам чекає з січня на паспорт, з оплаченою доставкою DHL Але Це на сьогоднійшій день так, що ці клоуни придумають завтра ніхто не знає
-
Я питався в колег, ніхто не додає. Я також. Дозапитів поки не було ні в кого з нас. Це все при умові що є дійсний закордонний паспорт
-
Я все через телефон заповнював А що там пропущене?
-
У цьому випадку слід звернутися до консульства, щоб дізнатися, за яким маршрутом можна повернутися додому з документами на повернення
-
Джун і мідл і сеньйор всі в одному НОК. Тому ніякої різниці, головне щоб в людини відповідний досвід був
-
Ще можете приєднати листа з поясненням, коли будете подавати на стді, що паспорт будете оновлювати, але зараз це зробити неможливо- може і пройде . І на DEP і в колледж, просять стаді перміт.
-
Перше закріплене повідомлення в цьому чаті
12 Jan 2024, 17:45
150684/429575
4 minutes ago