PR CUAET
-
Почему не сделаете. Сколько ребенку лет?
-
Там де перший пропуск DHL написав і галочку поставив там де квитанція про оплату, якщо ви про це
-
Як на мене це відносно слабкий кейс. Чоловік в Україні, плюс ви можете повернутися в Росію. Тобто те що ви відмовляєтеся саме по собі не є сильним фактором.
-
А сам власник компанії не зможе подати на LMIA?
-
Я не хочу нагнітати, мій чоловік сам чекає з січня на паспорт, з оплаченою доставкою DHL Але Це на сьогоднійшій день так, що ці клоуни придумають завтра ніхто не знає
-
Я питався в колег, ніхто не додає. Я також. Дозапитів поки не було ні в кого з нас. Це все при умові що є дійсний закордонний паспорт
-
Я все через телефон заповнював А що там пропущене?
-
У цьому випадку слід звернутися до консульства, щоб дізнатися, за яким маршрутом можна повернутися додому з документами на повернення
-
Джун і мідл і сеньйор всі в одному НОК. Тому ніякої різниці, головне щоб в людини відповідний досвід був
-
Ще можете приєднати листа з поясненням, коли будете подавати на стді, що паспорт будете оновлювати, але зараз це зробити неможливо- може і пройде . І на DEP і в колледж, просять стаді перміт.
-
Перше закріплене повідомлення в цьому чаті
-
Я ловила слоты ,когда доходила до конечного пункта мне выдавало ошибка. Написала в консульство они мне ответили что с айфона практически не возможно зарегистрироваться. Не знаю на сколько это правда .
-
Так
-
Вітаю вас ❤️ підкажіть, якщо не секрет, які сильні сторони вашого кейсу? Дітей у вас немає?
-
А если на момент подачи на федеральный уровень паспорт действительный (апрель), но к моменту рассмотрения аппликации офицером (июль) аа порт Уле просроченный. То что в таком случае?
-
Во-во
-
Також рік ловили дитячий слот.
-
Ну тоді це потрібно доказувати. Але переслідування з боку країни, це швидше біженство ніж гуманітарна. Ну і просто заявити це не вийде, потрібно доказати що ризи є, і він високо імовірний, і він несправеддивий
-
Частіше заходьте у чат, іноді з'являються повідомлення про слоти тут. Також частіше моніторте сайт консульства. А за 4 місяці 2 слоти зловила.
-
Нам регулятор це забороняє. Ми не маємо права гарантувати рішення. А також не маємо права брати оплату по рішенню, лише за виконану роботу.
12 Jan 2024, 17:45
150693/472590
13 minutes ago