PR CUAET
-
Попросити мабуть нічого не заважає, проте з останніми новинами хто знає чи цей притулок дадуть
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка. Що діється зараз з Cuaet. Чи ще можна поїхати? І до якого числа це можливо? 🤔 ми отримали перед 4 лютим
-
На скільки відомо нема конкретної цифри . Ми додавали як можна більше усіх документів що мали , довідок , листів і тощо
-
Але що заважає тій людині попросити притулку в тій державі в яку він прилетить?)
-
Доброго вечора, порадьте де зробити дитині фото на паспорт 10×15, бо вже 3 точки об'їздила, кажуть що такого розміру не роблять 😳
-
Добрий день Хто подавався на гуманітарну програму Скажіть будь ласка,скільки листів від мисцевих друзів треба надати?☺️
-
Мабуть їм якись дедлайн поставили
-
Та ні. Просто це впало на той самий офіс що гуманітарна. Офіс малий і так, а наплив великий. Ну і нові програми майже завжди довгі. Тр-ту-Пр деякі люди ще досі третій рік чекають. До ЕЕ ПР займав 3-5 років черга і розгляд
-
В мене letter of employment свіжий просив офіцер після aor
-
ми у walmart робили
-
Потужно😁
-
Ну, ми так прочитали, що черіті не можуть отримувати цей лист, не передбачено в законодавстві
-
Оце і я так подумала і не вказала, а потім подивилася відео імміграційного консультанта, же вона пояснювала, як заповнювати ці форми, і родич канадійський має там бути. А які додаткові документи ви завантажували?
-
Близько 10
-
Підкажіть як заповнити форму 5283 та вписати усіх членів родини , які з тобою проживали в Україні та в Канаді?
-
Хороші дедлайни) Подав і отримав за 5 днів а федерали тільки зараз одобрили
-
Дякую, знайшли)) гарного настрою 🙏
-
Так, я казала про референти з робіт з-за меж Канади (наприклад з України). Какадський наявний джоб офер та реферал леттер має бути обовʼязковим в провінційних програмах ПР, і також може бути затребуваним офіцером для перевірки дійсності номінації.
-
Так, це було дуже епічно😂
-
ielts.org/take-a-test/booking-your-test/one-skill-retake Тепер можна передати 1 предмет якщо вам не вистачало балів з одного предмету
12 Jan 2024, 17:45
150772/433135
5 minutes ago