PR CUAET
-
Вітаю) підкажіть будь ласка Чи можна перенести Celpip якщо захворіла людина перед екзаменом ?
-
Оце ж я так прочитала, і відповідно заповнила, 10 раз перепровірила. А тепер мене беруть сумніви, може я не так зрозуміла.
-
Аналогічно і у нашої родини. Дали всім ще на 3 роки
-
Канадського родича вказувати треба. Окрему форму від імені канадського родича - не треба. Тобто. Ви коли заповнювали інформацію про себе в цій формі у вас був розділ про вашого чоловіка, ваших батьків, дітей, сестер - отут ваша сестра громадянка обов’язково має бути вказана. Просто її імʼя, адреса, імейл. Далі ви окрему копію форми заповнювали від імені чоловіка, як депенданта. І там ідуть його батьки, його діти, його сестри і тд. Ось саме таку копію форми від імені громадянина Канади не потрібно робити. А просто вказувати в своїй секції що у вас існує сестра треба. Сподіваюсь зрозуміло розписала)
-
Дякую за пораду, бо навкруги стільки різної інформації, що панікується мимоволі😊
-
Доброго дня Можливо хтось зможе підказати Подалася на Pr по цій програмі , але чоловіка в заявку не включили по певних обставинах. Чи зможемо податися на воззʼєднання сімʼї після отримання PR ?
-
Эвалюация высшего диплома и додатока - это пункт 2 в разделе про образование А есть ещё пункт 1. В котором нужно добавить все дипломы и сертификаты. Только я вот не знаю с додатками или только самих дипломов достаточно? У меня просто не ко всем дипломам есть додатки( переживаю
-
не правда. Я з айфону логінюся. І все добре показує. Правда, ще слот не зловила
-
Дякую
-
Усім вітання, Як відмовитись від свого слота і звільнити місце для наступних людей у е-черзі? Підкажіть будь ласка
-
Так, ви зрозуміло розписали, не зрозуміло, що тепер робити, бо я її там не вказала. Я прочитала і зрозуміла так, що потрібно вказати всіх родичів, окрім того, що має канадське громадянство. Тепер як цю помилку виправляти🤔