PR CUAET
-
Певно це залежить від програми ще і від того скільки чекали на розгляд до того і чи АОR був автоматичний, чи то був «паперовий етап» з формами. Чомусь заявки проходять різні flow
-
Подскажите пожалуйста я заполняю всё для продления WP. На вопрос что я буду делать в Канаде, я выбрала работать. На вопрос хотите ли вы подать заявку на члена вашей семьи, я ответила да( нужно на детей VR получить) дальше вопрос замужем или нет, я ответила да. Нужно указывать дату рождения члена семьи, мне указывать детей или мужа? Мужу разрешение на работу не нужно. Буду очень благодарна за ответ
-
Всем добрый день. Вижу что много пишут о том что есть риски по отказу по гуманитарно программе и поэтому рекомендуют ее не всем. Скажите, отказы в основном идут на этапе до approved in principle или есть большая вероятность и на следующих этапах ? Просто вот получили approved in principle в сентябре и сидим ждём ) а время действительно идет. Заранее спасибо )
-
5 днів
-
то просто цікаво яка різниця між цифровим фото та відсканованним (бо після сканування фото стає цифровим). Я відравив цифрове фото розміром 600*600 пікселей
-
Так, це прийшло
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка, треба дітям зробити нові стадіперміт, чи є в когось ссилка де взяти пдф файл який треба заповнювати ІММ5708
-
Вітаю учасників групи! Потрібна Ваша допомога🙏 залітаємо з Франкфурта до Калгарі вперше. По CUAET. Чи дають зараз work permit в аеропорту Калгарі? Може хтось нещодавно прилітав, чи близькі, знайомі. Дякую за відповіді)