PR CUAET
-
Не Батьківщину а оліргахат та корупціонерів їхні статки
-
мені кілька людей радили НЕ вписувати канадського родича. Одна з них - з організації, яка допомагає іммігрантам заповнювати різноманітні анкети, зокрема, вони багато українців консультували, і під час онлайн зустрічі, коли я демонстрував свій екран, як я заповнював, міен наполегливо сказали. що НЕ потрібно вказувати канадійського родича. я особисто теж маю сумніви, але вже подався, вчора увечері)) - тож тепер чекатиму, не розумію, чому такі неоднозначності у формулюваннях, які можна по-різному трактувати. Тепер і я сумніваюся ))
-
Дякую за відповідь, зрозуміла.
-
Честно я б писала LOE де вказувала що ось у формі 5406 я не вказала свою сестру. Не так зроміла інструкцію до форми. Тепер надаю missing info. Імʼя, адреса, імейл сестри. Нічого страшного не буде, вона ж є в 0191, тобто ви її не умисно приховали, підстав так подумати в офіцера немає
-
Добрый день! Есть кто-то, кто подался на беженство в Канаде?
-
Отож, я теж подала аплікацію, а потім натрапила на відео з роз'ясненнями. І почалося: логічно, як на мене, вказувати цього родича в анкеті, бо це ж моя сім'я, але оті приписки перед кожним розділом однозначно можна не так зрозуміти. Отже, питання тепер: чекати, поки офіцер запросить цю інформацію, чи писати в кризову форму? Але як писати, якщо навіть номера справи нема?
-
Ага, добре. Потрібно спочатку у них дізнатись номер справи чи вказувати отой ідентифікатор, що придумуєш при реєстрації (5 літер і 3 цифри)?
-
В інструкції до програми сказано що всі оновлення треба досилати по імейлу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#update Але наразі ніхто не отримав відповіді з тих хто писав на цей імейл. Не знаю добре це чи погано. Люди в веб форму писали і отримували відповідь що все додали до файлу. Але лінк не підкажу, не знаю
-
Та ні, AOR ще нема, я тільки подалася. Дякую Вам за допомогу!
-
Всем привет. У меня апдейт: третий раз нужно отправить им медицину, прислали такое письмо и форму imm 1017. При том что дети прошли медицину в марте, а муж в Харькове и нет возможности сдать. Я писала объяснение причин, что он не подается и он не собирается в Канаду. Но теперь у мужа в форме стоит мой канадский адрес. Обычно они пишут: отправьте на такой-то имэил, а в этот раз непонятно куда отправить. Кто-то получал такое?
-
Thank you 🙏