PR CUAET
-
Отож, я теж подала аплікацію, а потім натрапила на відео з роз'ясненнями. І почалося: логічно, як на мене, вказувати цього родича в анкеті, бо це ж моя сім'я, але оті приписки перед кожним розділом однозначно можна не так зрозуміти. Отже, питання тепер: чекати, поки офіцер запросить цю інформацію, чи писати в кризову форму? Але як писати, якщо навіть номера справи нема?
-
Ага, добре. Потрібно спочатку у них дізнатись номер справи чи вказувати отой ідентифікатор, що придумуєш при реєстрації (5 літер і 3 цифри)?
-
В інструкції до програми сказано що всі оновлення треба досилати по імейлу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#update Але наразі ніхто не отримав відповіді з тих хто писав на цей імейл. Не знаю добре це чи погано. Люди в веб форму писали і отримували відповідь що все додали до файлу. Але лінк не підкажу, не знаю
-
Та ні, AOR ще нема, я тільки подалася. Дякую Вам за допомогу!
-
Всем привет. У меня апдейт: третий раз нужно отправить им медицину, прислали такое письмо и форму imm 1017. При том что дети прошли медицину в марте, а муж в Харькове и нет возможности сдать. Я писала объяснение причин, что он не подается и он не собирается в Канаду. Но теперь у мужа в форме стоит мой канадский адрес. Обычно они пишут: отправьте на такой-то имэил, а в этот раз непонятно куда отправить. Кто-то получал такое?
-
Thank you 🙏
-
Буду в червні здавати на Пламбер Лайценз, 95% що здам, працюю в Торонто вже рік і пʼять місяців сантехніком, зрозуміло що без ліцензії. Можу я податись по експрес ентрі на ПР по ноку пламбера? Дуже різні відповіді, не можу прийти до висновку. У мене є час щоб ще рік пропрацювати з ліцензією в Канаді, але паспорт, який я вже не зможу продовжити мене підведе. Допоможіть будь ласка з порадою.
-
Вчора з цієї гілки позберігав кілька різних перекладачів, сьогодні сконтактував з [email protected] Отримав від неї таку відповідь: "Скажіть, будь ласка, що у вас по термінам? Бо ми завтра віддаємо техніку на гарантійне обслуговування до 07 травня включно." Але мої дві довідки про не судимість обіцяла на завтра зробити