PR CUAET
-
В інструкції до програми сказано що всі оновлення треба досилати по імейлу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#update Але наразі ніхто не отримав відповіді з тих хто писав на цей імейл. Не знаю добре це чи погано. Люди в веб форму писали і отримували відповідь що все додали до файлу. Але лінк не підкажу, не знаю
-
Та ні, AOR ще нема, я тільки подалася. Дякую Вам за допомогу!
-
Всем привет. У меня апдейт: третий раз нужно отправить им медицину, прислали такое письмо и форму imm 1017. При том что дети прошли медицину в марте, а муж в Харькове и нет возможности сдать. Я писала объяснение причин, что он не подается и он не собирается в Канаду. Но теперь у мужа в форме стоит мой канадский адрес. Обычно они пишут: отправьте на такой-то имэил, а в этот раз непонятно куда отправить. Кто-то получал такое?
-
Thank you 🙏
-
Буду в червні здавати на Пламбер Лайценз, 95% що здам, працюю в Торонто вже рік і пʼять місяців сантехніком, зрозуміло що без ліцензії. Можу я податись по експрес ентрі на ПР по ноку пламбера? Дуже різні відповіді, не можу прийти до висновку. У мене є час щоб ще рік пропрацювати з ліцензією в Канаді, але паспорт, який я вже не зможу продовжити мене підведе. Допоможіть будь ласка з порадою.
-
Вчора з цієї гілки позберігав кілька різних перекладачів, сьогодні сконтактував з [email protected] Отримав від неї таку відповідь: "Скажіть, будь ласка, що у вас по термінам? Бо ми завтра віддаємо техніку на гарантійне обслуговування до 07 травня включно." Але мої дві довідки про не судимість обіцяла на завтра зробити
-
Та то ж говорящі голови вилізли
-
я теж вже подав аплікацію. а ваше повідомлення мене налякало :) я створив тестову аплікацію, щоб побачити опис до цієї форми. You (the principal applicant) must fill out this form for yourself and on behalf of any of your family members 18 years of age or older who are not already Canadian citizens or permanent residents. у цій формі не має бути громадян канади