PR CUAET
-
Через консультанта
-
Власне..
-
Чиїсь пранки & почуття гумору інша людина може сприйняти за правду. Ви самі закликаєте не панікувати & зберігати конструктив розмови, тож давайте дотримуватися разом.
-
саме зараз цим і займаються - налагоджують порядок оновлення та систему яка в теорії 18-го і повинна запрацювати
-
Не пізніше як за 9 календарних днів Можна відмінити 😣
-
Але знову ж таки: поновіть, можете податися, а забирати де, знову ж в Україні?
-
сумніваюсь що треба буде потім забирати в україні. чисто логічно навіщо надавати таку послугу якщо все одно прийдеться їхати в україну. якщо туди поїхати то там можна паспорт за 2 тижні зробити на місці і мати на руках, а не виловлювати пів року слот в консульстві щоб записатись ще на пів року вперед, щоб подати заявку і потім ще рів року чекати поки він сюди приїде. хто зможе поїхати в україну то зробить його набагато швидше. щодо двох документів - вони тимчасові. після 18-го буде зрозуміло що і як
-
30днів
-
Очікуємо офіційних коментарів. Враження що їх наразі не знає навіть «автор» сія дійства.
-
Тоді виходить, що послуга не надається, бо в тому й суть послуги за кордоном, що вона від А до Я має надаватися за кордоном, а не лише її частина. Тоді сенсу поновлювати дані нема, все одно це нічого не дасть. В чому тоді суть саме закону, якщо вони випустили ще до початку його дії два абсолютно нелогічних документи, які перекресплюють те, про що в тому законі йдеться, і про що говорили в раді.
-
Одні консультанти кажуть - не більше 5, інші - 15-20. У нас було 15-20, маємо апрув Але, майже впевнена, тут не кількість листів має вагу. А самі причини лишитися і якість складеної до купи історії і звернення від паралігала
-
Я не можу відповісти на закон/рішення яке не створювала 🤷♀️
-
Дякую за відповідь! Дуже допомогли, а то я думав що робити з відрядженням, але здається доведеться відміняти
-
4 місяці до approve in principle Подавалися в кінці листопада