PR CUAET
-
Да, но там куча моментов, как подтверждать этот опыт. Посчитать то конечно, можно просто
-
Нет конечно, полностью подходит
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1U00ooiZO57vNqjpgsTvhciDdiffcozBk8os9T_zkXVg/edit?pli=1#gid=858411501 Номінації без експресс ентрі, Федеральний етап періоди очікування людей. Можете додати свої заявки також...
-
Доброго дня, отримала таку довідку з укр посольства в Канаді, чи потрібно її перекладати/ нотаріально завіряти додатково? Чи підійде така як є? Дякую!
-
Закінчились. Більше немає треба чекати наступного року
-
Супер, це багато чого пояснює. Дякую!
-
Там наче поки замість CANXXX в профілі не підтягнеться ваш особистий UCI то доступу не буде. В мене так само висить з жовтня. Це значить що ніхто аплікацію ще навіть не прийняв в обробку
-
То краще платити кредиткою або дебітом?
-
Дякую!
-
Дякую, як би ви порекомендували, додати старі результати в додаткові документи чи краще взагалі нічого ?
-
Так, дитині тільки
-
Від імені того кому потрібен статус, я так розумію ви дитині на новий VR подаєтеся
-
Десь так - своїми словами
-
Треба відповідати ні, але новий медогляд швидше за все не знадобиться
-
Ще підкажіть, будь ласка, щодо листа-прохання, як його писати? Типу, наголосити на тому, що з України і хотіли б скористатися пост-CUAET заходами? Можливо, є якийсь приклад? Боюся зробити гірше.. Дякую!
-
То форма 5708 від дитини? Вибачте, уточнюю
-
Форми від імені дитини, Аккаун всеодно на кого Підписує своїм імям Мама
-
Добрий день, може хто знає або особисто стикався. Приїхала по одноразовій візі півтора роки тому, тільки зараз вирішили вклеїти візи в паспорт. І там є питання чи здавали ви мед огляд протягом 12 місяців, але я здавала його майже 16 місяців тому. Чи потрібно мені здавати знову мед огляд чи вибрати відповідь ні, не здавала, але в додаткових документах прикріпити старі результати мед огляду. Чи може бути відмова в такому випадку ?
-
Дуже дякую за відповідь Про кризову навіть і не подумали б написати і просити пришвидшити, дякую за пораду!
12 Jan 2024, 17:45
15103/450113
less than a minute ago