PR CUAET
-
Вітаю, питання на рахунок освіти. Якщо подаватися по Alberta tech pathway, окрім підтвердження WES освіти, потрібно мати переклади шкільного атестату/дипломів/додатків до диплому?
-
Ехать обратно или платить штраф. Понятное дело закон был более нацелен на Европу, мол близко, че вам стоить прокататься раз у вас все «законно» Но в любого действия есть своя цель. И очевидно что цель уж крайне негативная для обывателей. Ломали комедию с правками мол нельзя такое и типа трудятся на благо народа все исправляют и в итоге единственное что поправили - отменили возможность демобилизации через 36 мес. Так что если кому мало, вскоре могут принят новые правки и явно не для людей
-
Люди діляться інфо яка може допомогти.
-
Не реклама, не баньте будь ласка😅 Канал де публікувалася ця новина маленький, але їхня справа для нас дуже важлива. Давайте спробуємо допомогти самі собі Звертаємося до парламентарів Альберти з приводу PR для українців - Tax Clinic. За адресою: Калґарі, 800 6 avenue SW. Працюють з 9-30 до 17-00 Збір підписів під листами до членів Парламенту Канади та місцевих законодавчих органів. Наша мета звернути увагу на (1)необхідність продовження статусу тимчасових документів (work permit, study permit, visitor record) для українців, що приїхали до Канади за програмою CUAET; та (2) створення додаткових шляхів для отримання статусу постійного резидента для українців які хочуть залишитись в Альберті, особливо після зупинки провінційної програми іміграції - AOS. 📜🖊️ 🙌 Запрошуємо кожного українця та Ваших друзів інших національностей в Альберті долучитись до цієї ініціативи. Ваш підпис може вирішити долю багатьох наших співвітчизників! Не залишайтеся осторонь — Ваша підтримка вкрай важлива. Кінцевий термін збору підписів — 1 травня 2024 року.
-
Я один з них Тому й питаю в Вас. Інформаційна група, тож інфо дозволена Якщо це санкціонована реклама з прайс листом - ні.
-
Ви маєте кожен рік її проходити😅 Через те що це прикінцеве положення, то це не закон, там наче нема відповідальності.
-
Спитайте в адмінів
-
Чому?
-
Опитані українці в Німеччині заявили, що не бажають повертатись на батьківщину, навіть попри заходи української влади. — DW «Добре, що я минулого року в Кельні паспорт зробив і мені в консульство вже не потрібно. Я не можу залишити дружину саму з трьома дітьми і піти воювати», - каже Олег, який легально поїхав із сім'єю з Києва до Німеччини. «Навпаки, це ще більше демонструє, що не треба повертатися. Тому що влада країни робить багато для того, щоб тобі було незручно, некомфортно, погано і щоб ти, власне, не повертався туди», - заявив Богдан, який виїхав з України перепливаючи Тису. Паспорт Богдана діє до 2032 року, на той час він сподівається отримати інше громадянство. «Я практично на 90% упевнений, що Німеччина зробить таку систему, в якій ми зможемо всі необхідні документи отримувати тут, без урахування українських. Тобто нам не потрібно буде звертатися до України. І таким чином усі ці питання вирішуватимуться», - каже чоловік. Дискримінаційний підхід бачить у цьому й виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко. У розмові з DW правозахисник висловив стурбованість тим, що влада може в майбутньому відмовляти порушникам закону про мобілізацію у допомозі навіть у екстрених ситуаціях. "Наслідком проблем з консульськими послугами буде те, що люди шукатимуть інше громадянство, навіть через статус біженця або інші процедури, щоб вийти з цього "незручного", на їхню думку, громадянства", - вважає він. Правозахисник не виключає, що українці подаватимуть до суду на нові норми, апелюючи до Європейської конвенції з прав людини. #новини
-
Були о 11:45 по Єдмонтону
-
Відправляла 3го березня і нічого у відповідь, трекінг номер не відслідковується, але на гарячій лінії Canada Post, сказали, що доставили, просто вони не сканують при прийомі, через те, що велика кількість листів надходить до консульства. Писала на електронну пошту консульства запит, коли чекати документи- теж глухо - не відповідають
-
Ivetta Balayants
-
#приклад
-
У мирний час раз на 5 років, у військовий раз на рік. Це норма більше стосується тих хто нещодавно пройшов: рахуй з 22 року і був визнаний обмежено придатним. Їх будуть по 2му разу викликати і згідно нового порядку робити комісію.
-
Мої рекомендації, контакти паралігала, з яким ми працювали, вже вдвічі видалили раніше 🤷♀️ не реклама була