PR CUAET
-
Доброго вечора! Маю питання стосовно зміни закордонного паспорта, причина ( зміна прізвища ) . Можливо хтось знає, чи можна змінити закордонний український паспорт без внутрішнього українського паспорту , по свідоцтву про одруження ?
-
Скажіть, через скільки повернули заявку після подачі?
-
Прорвемся))) На самый крайний случай это пункт для подачи на беженство. И даже в случаи проиграшного кейса с Канады не вышлют до конца войны. И как написано на Канада.са люди с такой бумагой на высылку но до совершения действия имеют право на ОВП. В общем )
-
Дуже дякую Вам.
-
Слоти? Більш актуально ніби
-
Скажіть будь ласка, я з дітьми була в посольстві в Едмонтоні, подали документи та відпечатки пальців на виготовлення паспортів. Заяви щоб отримати паспорти скоріше, ми не писали. Це означає що діти отримають паспорти ? Поясніть будь ласка мені. Якій установі посольство підпорядковується?
-
І щоб в наступному році у всіх були паспорти ще на 3 роки валідні, бо на них ворк перміти завʼязані
-
Після отримання ІтА = коли ви з кандидата перетворюєтесь на апліканта на PR
-
-
А що 18 травня? Сорян, може щось пропустив важливе. Але чув що тут хтось "прискорювати" процеси легалізації намагався. Або навіть привертати увагу федералів до законів України.. Думаю це безглуздо і навіть небезпечно саме тим, хто цим непокоїться. У Канаді є сталі правила легального перебування та отримання резидентства. Не треба відволікати на себе увагу. Канада вже зробила безпрецедентні кроки для наших співвітчизників..
-
Termination of employment