PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, я з дітьми була в посольстві в Едмонтоні, подали документи та відпечатки пальців на виготовлення паспортів. Заяви щоб отримати паспорти скоріше, ми не писали. Це означає що діти отримають паспорти ? Поясніть будь ласка мені. Якій установі посольство підпорядковується?
-
І щоб в наступному році у всіх були паспорти ще на 3 роки валідні, бо на них ворк перміти завʼязані
-
Після отримання ІтА = коли ви з кандидата перетворюєтесь на апліканта на PR
-
-
А що 18 травня? Сорян, може щось пропустив важливе. Але чув що тут хтось "прискорювати" процеси легалізації намагався. Або навіть привертати увагу федералів до законів України.. Думаю це безглуздо і навіть небезпечно саме тим, хто цим непокоїться. У Канаді є сталі правила легального перебування та отримання резидентства. Не треба відволікати на себе увагу. Канада вже зробила безпрецедентні кроки для наших співвітчизників..
-
Termination of employment
-
Тут і без нас пів світу бажаючих вкладати в економіку Канади)
-
И самый большой плюс для людей, кто выбрали Канаду, это именно в том, что они предпочли внести трудовой вклад в ее экономику, а не убежище, льготы европейских стран, которые в свою очередь вполне вероятно могут выразить желание избавиться от украинцев, особенно, которые по мнению родины - злостные нарушители закона ..
-
Якби вони так вважали насправді, то би в аеропортах зразу би відбирали укр паспорти, видавали канадські натомість😁 але це так не працює, плюс є багато тих же кваліфікованих індусів і філіппінців)