PR CUAET
-
Супер, це багато чого пояснює. Дякую!
-
Там наче поки замість CANXXX в профілі не підтягнеться ваш особистий UCI то доступу не буде. В мене так само висить з жовтня. Це значить що ніхто аплікацію ще навіть не прийняв в обробку
-
То краще платити кредиткою або дебітом?
-
Дякую!
-
Дякую, як би ви порекомендували, додати старі результати в додаткові документи чи краще взагалі нічого ?
-
Так, дитині тільки
-
Від імені того кому потрібен статус, я так розумію ви дитині на новий VR подаєтеся
-
Десь так - своїми словами
-
Треба відповідати ні, але новий медогляд швидше за все не знадобиться
-
Ще підкажіть, будь ласка, щодо листа-прохання, як його писати? Типу, наголосити на тому, що з України і хотіли б скористатися пост-CUAET заходами? Можливо, є якийсь приклад? Боюся зробити гірше.. Дякую!
-
То форма 5708 від дитини? Вибачте, уточнюю
-
Форми від імені дитини, Аккаун всеодно на кого Підписує своїм імям Мама
-
Добрий день, може хто знає або особисто стикався. Приїхала по одноразовій візі півтора роки тому, тільки зараз вирішили вклеїти візи в паспорт. І там є питання чи здавали ви мед огляд протягом 12 місяців, але я здавала його майже 16 місяців тому. Чи потрібно мені здавати знову мед огляд чи вибрати відповідь ні, не здавала, але в додаткових документах прикріпити старі результати мед огляду. Чи може бути відмова в такому випадку ?
-
Дуже дякую за відповідь Про кризову навіть і не подумали б написати і просити пришвидшити, дякую за пораду!
-
Мы выезжать не планируем никуда, просто продлить документы нужно, чтоб наш статус здесь был легальным
-
Нет, они вклеены в мой паспорт, а летели в Канаду когда, им выдали одноразовые визы на бумаге, они ещё действительны до 2025 года, буду пытаться так податься, говорят можно получить visitor record на основании разрешения на работу родителей, новые паспорта сделать очень проблематично, там невозможно записаться(
-
Допоможіть розібратись. Подаюсь на продовження Visitor Record дитині 8 років, то аккаунт заводиться на законного представника, який подає на свою дитину? Матері не треба продовжувати, в неї все ОК! І форму ІММ5708 заповнюємо на матір?
-
В дітей паспорти є?
-
Можете одну заявку подавати на всіх. Але анкети на всіх треба буде заповнювати окремо
-
З візами складно сказати. Якщо повезе то за пару тижні, якщо не повезе то пара місяців. Якщо хочете до березня встигнути то подаватися треба вчора, і зразу писати листи прохання пришвидшити через кризову форму
12 Jan 2024, 17:45
15109/450963
less than a minute ago