PR CUAET
-
Будь-яка інформація може розглядатися як неактуальна/ спекулятивна до офіційних розʼяснень, на жаль
-
ВІЗА. Якщо хтось знає, чи можна відправити паспорти всієї родини на вклеювання візи в Канаді одним листом? Чи обов'язково кожен паспорт має бути в окремому листі? Дякую
-
Що таке roofer
-
Вам нужно справки со всех стран где вы жили непрерывно 6+ месяцев начиная с ваших 18 лет и по сегодня кроме Канады. Не важно на каких это было документах в тех странах
-
Доброго дня,ми маємо довідку про не судимість з України,скільки коштує аби її перекласти?
-
Ця інформація не актуальна поки немає розʼяснень по подробицях. Мене більше цікавить як захистити своє право на життя не жиючи в країні громадянства,а в іншій де ти виконуєш закони. А там де не живеш тебе до чогось примушують. Примусили покинути країну щоб вижити. Ми прижилися без їх допомоги. Так і тут дістають.Тому важлива інформація якщо є то втрачається через те що постять одне і теж
-
6 місяців безперервного перебування повинно бути, в іншому випадку не потрібно... але оскільки є посвідка офіцер теоретично може запросити
-
тут вже було декілька постів з такими ж випадками - видача рекодсів дітям по пів року, коли у батьків довгі воркперміти . Так що якщо і туплять - то якось часто
-
я подавала як і на дорослого, як з ворк пермітом. У пояснення писала, що ворк перміту немає, але є візитор перміт, а з візитом не пропускає на аплікейшен візи візитор
-
А причем тут IRCC? Вы же номинацию ждете? Или я что-то не понял и вы не в той ветке
-
Документи додала через веб форму, дзвонила питала IRCC сказали що вони їх отримали
-
Подскажите если первый раз заполняешь декларацию ее можно онлайн подать или по другому?
-
Тим більше деякі люди виїзжали до війни, мають своє життя тут, шлях назад для них це дорога в один кінець
-
Не зможуть, тому що деякі люди виїзжали як супровід і тд, деякі як командування і тд, зараз для них шлях назад не можливий, тому це брєд
-
Откройте ваш запрос еще раз там имя и фамилия офицера вот ему и написать нужно было. Переведите запрос внимательно там инструкция куда надо отправить документы
-
А коли подавалися ?
-
Дякую
-
А де взяти інфу, що для українців оплата навчання як і для канадців? Чи у всіх закладах?
-
Друзі, можливо не та вітка, але коли будуть доставлені паспорти в Торонто? . Дякую
-
Дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
151215/450601
29 minutes ago