PR CUAET
-
З візами складно сказати. Якщо повезе то за пару тижні, якщо не повезе то пара місяців. Якщо хочете до березня встигнути то подаватися треба вчора, і зразу писати листи прохання пришвидшити через кризову форму
-
Да, все просто та онлайн 👍🏻
-
Потрібно більше деталей. Якщо хочете можете мені написати в приват
-
Добрый день подскажите пожалуйста, я продлила свой паспорт, теперь мне нужно продлить свой WP и visitor records для детей. Я правильно понимаю что мне нужно создать аккаунт заполнить всё для продления своего разрешения на работу, и потом сразу же добавить своих детей для продления visitor records? Подскажите пожалуйста какие там нюансы есть, где нельзя ошибиться?
-
Зможете але треба буде обяснити трохи офіцеру про CUAET . 👍🏻
-
t.me/prcuaet/21/20331
-
Ага добре дякую
-
З Канади не треба на ПР
-
Я просто хочу подаватися на PR. І виходить так що я в Польші проживав довго і в Канаді більше 5 місяців. І мені треба брати 2 справам про несудимість
-
Можна онлайн ввести Police та ваше місто, там може бути онлайн заява
-
А для чого вам?
-
а як то можна розрізнити?
-
Мабуть, найбільше цікавить час розгляду приблизний, бо на сайті показу 403 дні і мене це трохи лякає. Також цікаво чи при заповненні анкети можна вказати, що в Канаді є друзі, які зможуть прийняти людину на час очікування work permit.
-
Підкажіть якщо людині роботодавець заповнив анкету для міста по renewal program (Alberta) та отримав травму на роботі, зараз від адміністрації міста неможливо отримати інформацію чи можна переходити до наступного етапу, можливо розглядати гуманітарну програму? Травма доволі серйозна, можливо буде операція, чекаємо запис на мрт
-
Тобто просто прийти до поліції і заповнити заявку і отримати?
-
У поліції
-
В більшості ні - ще рано
-
Доброго дня. Може хтось підкаже де взяти довідку про несудимість у Канаді
-
Так, зможете на 3 роки.
-
Я це розумію, але дуже сумніваюся що рівно 11го січня ці зміни набудуть сили для іміграції. Скоріш за все буде якийсь період де можна буде документи робити обома варіантами. Хоча це звісно не факт - поки немає розяснень - це все здогадки
12 Jan 2024, 17:45
15128/450963
less than a minute ago