PR CUAET
-
А ось це вже офіційна заява від людини, яка може робити ці заяви. Хочу зауважити що в Польщі Міністр МВС відповідає також за міграційну політику і легалізацію іноземців. До чого я це, в так званого колективного заходу, дуже послідовна політика щодо прав людини. Побачимо що далі. Але це вже перша офіційна ластівка.
-
Или может я ошибся и этот сертификат не надо для украинцев кто подаётся по skilled worker?
-
Подскажите пожалуйста подаюсь по скилл вокер 6. Employer Registration Certificate (can be requested from Labour Standards. Please follow the link for the details: novascotia.ca/lae/employmentrights/FW/EmployerRegistrationHowTo.asp Кто то в компании запрашивал этот сертификат?
-
Може хто підкаже: 1. чи можливо на дитину 5 років зробити не візетер а стаді перміт? 2. якщо все ж таки буде новий візетер, то при перетину кордону, наприклад, поїздка до штатів, то новий візетер знов треба при поверненні переробляти на новий і отут питання - виплати на дитину щомісячні закінчать нараховувати і знову чекати 18 місяців? Дякую, якщо хтось поділиться інформацією
-
Може хто підкаже: 1. чи можливо на дитину 5 років зробити не візетер а стаді перміт? 2. якщо все ж таки буде новий візетер, то при перетину кордону, наприклад, поїздка до штатів, то новий візетер знов треба при поверненні переробляти на новий і отут питання - виплати на дитину щомісячні закінчать нараховувати і знову чекати 18 місяців? Дякую, якщо хтось поділиться інформацією
-
Добрий день,подали на продовження стаді перміту для сина ще 7 лютого,тишина до сих пір... Тиждень назад написали в кризову,тишина... Що робити??? Поточний закінчується в листопаді цього року.
-
Не знаю, честно вам скажу.
-
Я понимаю, просто я родилась на территории РФ, у меня это и в украинском загранпаспорте написано, и, как понимаю, проблемы с обновленным свидетельством. Но если старый образец подходит, то ничего страшного, нужно только перевод сделать.
-
Суть ш що закону, що вони хочуть знати все і при кожного. Вчора Марьяна кричала в ефірі одного телеканалу: Не подобається, виходьте з громадянства, але спочатку поновіть дані». Тобто поновити дані, це прямо місія. Але боюсь що місія нереальна, тому що силою наставити людей, ущимлюючи їх права та вішаючи ярлики, просто неможливо.
-
Після вчорашньої рекомендації консультанта у мене 20+ повідомлень в особисті з проханням дати контакти, це за ніч. Буду ще питання. Контакти в чаті видаляють, особисто кожному відповісти це час. Народ, ну скористайтеся пошуком Гугла, чесно ж, не важко. У мене першим посиланням в пошуку видає. Ви ж хочете ПР отримати по ГП, потрібно буде документи збирати/перекладати, якось рухатися в цьому напрямку. А пошук в Гуглі за іменем важко зробити
-
Ну я зараз просто працюю на фул тайм як fundraiser але хочу змінити на фул тайм security guard просто не хочу купляти ліцензію , йти на роботу працювати а вот вийде що не підходить(
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо я подаюсь за програмою імміграції Skilled Worker (NB PNP) і моїй дружині в Україні потрібно заповнити від IRCC форму і нотаріально засвідчити в Україні: Statutory Declaration from Non-Accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating , чи підходить Affidavit для IRCC? Чи можливо є якісь інші варіанти? Дуже дякую!
-
Так, за інструкцією: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html