PR CUAET
-
Доброго всім ! Питаннячко Справа в тому ,що мені продовжили перміт , а чоловіку ні . Чи може він продовжити перміт на основі мене і коли це робити ? Чекати поки буде 25 рік і закінчення перміту , чи можна вже ? І чи треба орігінали скмого перміту нового що надали мені чи можна подаватися по єлектронній версії що вже надіслали на мейл .Дякую
-
Доброго ранку, чи потрібен апостиль на довіреності для мого тата щоб забрати паспорти дітей (у Запоріжжі)?
-
Імхо : наврядче. Мені в Україні не видали по дорученню на маму в 2018
-
Ви можете в живій черзі продовжити паспорт дитині, коли до його закінчення залишиться 2 місяці або менше. На цю послугу не потрібно ловити слот. Хіба що в дитини вже був подовжений паспорт. Тоді варто писати на емайл в консульство чи посольство, описати ситуацію і питати, що в цьому випадку вам варто робити. Везти дитину назад у війну, як на мене, зовсім не варіант.
-
По сімейній програмі це можна зробити у відповідь на лист eligibility passed, коли той прийде. Там в списку документів якраз буде мілітарі форм. Це не як окремий запит але все ж таки надання документів, які не були завантажені при сабміті аплікації. Ми саме так і зробили з мілітарі. Відправили LOE і військовий квиток з перекладом. Отримали відповідь, що файл було оновлено. Сподіваюсь, що це матиме сенс, щоб уникнути дозапиту на ту ж мілітарі далі в процесі розгляду
-
Я просто не думаю що вони того не розуміють також 😁