PR CUAET
-
Але це думаю ,буде тема для роздуму як обійти систему 😀
-
Якщо у вас вже є пр, ви можете подати на «сірий паспорт».
-
Цікаво, а скільки часу на практиці ця дп пошта доставляє?
-
Если даже паспорт ребёнка старше 12 лет тут нужно забирать с ребёнком, потому что он оставляет отпечатки.
-
Саме так Дип пошта = курʼєр Державної фельд'єгерської служби Не консул, не секретар тощо
-
походу треба було робити пересічку на початку війни...)
-
Вряд ли такое возможно. При получении паспорта в Украине (тут я ещё не делала) вы оставляете свои отпечатки пальца, кто это может сделать другой кроме вас. Виза то другое.
-
Зроблять
-
Сину 17 років Чи зроблять распорт ! Скажіть будьласка!
-
а як чоловік працюючи за ноком в Квебек сіті не вивчив франс?)
-
Зверніться до міграційного консультанта: @OstapBosak
-
Там багато нюансів щоб мати змогу подаватись йому на вп на підставі вашого і треба буде скан вашого нового документа Підкажіть ви сімейну аплікацію довели чи окремо кожен?
-
Ось так відповіли #2
-
Пішов вчити , вистачило на місяць , потім знов на роботу. Бо працює один у сімʼї , а я з новонародженою дитиною вдома .тому гроші якось треба заробляти
-
а що за нок такий? будемо його стороною обходити)
-
Через те що працює ))тому і не вивчив .
-
Ньюансів багато , але можливо ? Справа в тому ,чи продовжать чоловіку ворк перміт взагалі ..на основі мене ?! Знаю що треба щось платити около 200$
-
Залежить від програми. Уточніть на офіційному сайті чи запитайте у консультанта.
-
по суті, щимити не будуть тих, хто виїхав після початку військового стану легально (шлях не канає)
-
Відповідно до оф джерел 3 дні На практиці не знаю
12 Jan 2024, 17:45
151383/444831
3 minutes ago