PR CUAET
-
Конечно нужно личное присутствие, вас же должны сфотографировать. Люди это же паспорт, ну что за глупые вопросы. Если бы другой человек мог сделать паспорт за вас, вы представляете это же лёгкий путь для мошенников, сделали паспорт и делай что хочешь, бери кредиты и т.д.
-
В теорії при великому бажанні це можна було би зробити Напр., в країні мого чоловіка документи всі отримаю моя по відбиткам, звідки походить вимога особистої присутності, тим не менш зробили процедуру для тих хто живе закордоном: здаєте відбитки в вашій країні, берете скани з установи де здавали відбитки (в Канаді commissionaires), вкладаєте в пакет Документів - відправляєте проплаченим в обидві сторони DHL і отримуєте коли все готове Тому навіть з вимогою відбитків це можливо, якщо країна хоче дійсно алгоритм надати. Проблема в тому що не хоче.
-
Привіт! Підкажіть, хтось літав у Париж щоб оформити новий паспорт дитині до 12 років? Поділіться досвідом, будь ласка 🙏🏻
-
Ні, це не так, для громадянства ЄС потрібно давати оновлене свідоцтво, я це знаю на 100%
-
Я теж з 4 квітня і навіть дати приблизної нема
-
В тому числі видачу готових паспортів?
-
Чоловіки, можете підказати, що ви робили в цьому випадку при заяві на продовження вп?
-
А що далі з таким робити? Підписати і дослати документи чи взагалі все по новому?
-
Вчора нарешті змінився статус на Assigned for Assessment, але відповіді ще не отримали. Чекаємо🤞 Подали аплікацію 18 січня AOS