PR CUAET
-
Ну я так розумію, що все з початку треба, не погано, але це знову тижні, місяці очікування на якусь відповідь..
-
Щодо цього сказали писати на пошту.
-
На момент розгляду, якщо у вас термін придатності номінації вийде, то треба буде робити подовження номінації...
-
Добрий день підкажіть будь ласка як правильно вказати країну в досвіді роботи. Якщо приїхала дл Польщі коли почалась війна і мені оформили відпустку за власний рахунок. І звільнилася у квітні, але я в цей час була у Польщі
-
Чи повертаються кошти чи потрібно заново оплачувати?
-
А ви цей сертифікат використовували для імміграції? В профілі?
-
Чи вага яку запитуюють у формі має бути точною?
-
Муж готовит документы на AOS и есть вопрос по образованию, у него есть школьный аттестат и диплом магистра, а диплома бакалавра нет, потерял. Может выгрузить с дії диплом бакалавра, как посоветуете?
-
Коли писати що потрібно перекладача у формах там є таке питання?
-
Відправила 14.02 - досі чекаю
-
Взагалі повертається щось, але пока не можу точно сказати, бо написано що займає процес повернення до 8 неділь
-
Підкажіть будь ласка Чи потрібно оплачувати за подовження візитор рекорд ? Дитячі були видані на 2 роки (до кінця паспорту )
-
Скиньте ссылку на подачу документов на федеральный этап по AOS
-
Диплом магистра и додаток у него на укр и англ если вы об этом
-
Доброго дня шановні,є контакти українського нотаріуса в Вінніпегу, дякую ❤️
-
Диплом магістра підходить Можуть попросити атестат ще але це якщо офіцер попросить
-
Нужен не просто диплом а еще и додаток с оценками и переводчик переводит в соответствии с оригиналом
-
Добрый день ! Подалась на новые ВП (старые заканчивались) - 4го января пришло письмо , что апликация в работе и разрешение пребывание в Канаде до июля месяца - или пока они не примут решение по заявке и с этого момента тишина Просто я смотрю, что есть кто подался в марте и в апреле уже с новыми ВП Нужно просто ждать? Есть ли смысл звонить им?
-
Сама заявка осталась на сайте с пометкой "возвращено". Данные в аппликации остались, вот только многие страницы якобы "незакончены", хотя там все имеется и этот статус не меняется
-
У них можно заверять переводы , это бесплатно.
12 Jan 2024, 17:45
151450/439872
less than a minute ago