PR CUAET
-
Мені подобається наскільки ви впевнені. Але спираючись на свій та досвід колег, підготовка кейсу таки має значення. Добре зроблений кейс, аргументація якого в тому числі спиражться на case-law та має серйозний пакет документів має в рази кращі шанси. Більшість кейсів які ми готуємо на гуманітарну ідуть пакетом на 50-100 сторінок. Також серед моїх колег, ті кейси за які ми беремся, все таки мають не мізерні шанси, хоч і далекі від надійних. Але часто 40-60% Проте явні програшні кейси ми також не беремо, щоб не витрачати ні свій ні клієнта час.
-
Ну почему же не бьіло? Канада подписала Гаагскую конвенцію 12 мая 2023, и она вступает в силу 11 января 2024. Переходной период как раз сейчас и есть. Хотя да, ближе к дате будут пояснения.
-
Не занимайтесь єтим, даже за большие деньги и гарантированньій результат. Нужно только получать дублікат документа
-
Вибачте, а яке у вас громадянство? Я теж отримала візу CUAET в Лондоні. Летіла Варшава-Торонто, могла б із Лондона, але з Варшави мені було зручніше на той момент
-
у вересні за тиждень прийшла мені і дружині. відправляли витяг з дії разом в одному конверті але прийшли з консульства в різні дні.