PR CUAET
-
В октябре переехали ,а в декабре подались, у меня прва 7 класса я их не юзаю ,не особо думал
-
Податись зможете, проте AOS є non EE program, 600 балів з цієї номінації у ЕЕ профіль Ви не зможете додати
-
Також цікаво … але ми ше не чекаємо 3 місяці , тому не знаю , але така процедура є. Може хтось відпишеться .
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо оформлюєш заявку на EE, а потім відкривають АОS. Чи можливо подаватись ще на АОS і підтягнути бали від провінціі до ЕЕ?
-
Вітатю! порадьте школу Хамільтон або околиці де переучат з G на truck driver .яка ситуація з роботою після закінчення або як скрізь в Канаді без досвіду брати не будуть?чи є шанс отримати ПР за цією професією в Онтаріо?
-
А хтось вже має досвід з відправкою цієї декларації? Цікаво, як швидко вони після цього карти надсилають. Чи знову 48 днів + 6 тижнів 🙈
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли вернуть деньги за федеральный этап, если ещё не получили АОР?
-
ЕС. Не визнає
-
тут не може бути ніякої апеляції, бо 1) вам не відмовили, а надали воркперміт; 2) строк по воркперміту CUAET законодавче був не "3 роки", а "до 3 років" і скільки до цих 3 років - виключно на рішення офіцера. Це буле таке рішення офіцера.
-
Саме головне що документ на повернення додому оформлюють а гроші щоб купити авіаквиток ні( ти маєш летіти за свій кошт)😂😂😂
-
Зможете летіти в ті країни, які визнають продовжені паспорти
-
Консульстве , нет не большая как всегда
-
Дякую 🙌🙏
-
Так, все вірно. На федеральному рівні можна мати декілька активних аплікацій паралельно
-
Дякую за відповідь. Але якщо я отримаю номінацію від AOS, то можу далі рухатись на федеральний рівень. А паралельно буде весіти моя інша заявка по ЕЕ, правильно?
-
Це якийсь квест - отримання карток. Коли думав, що отримавши PR, все позаду, а воно тільки стає цікавішим 🙃 У нас сьогодні 60 днів очікування. Прийшла відповідь від IRCC на мій запит через веб-форму щодо статусу карток. Все як завжди, "вони роблять все можливе" 😏
-
Може, хтось найближчим часом буде в консульстві в Едмонтоні і може запитати, чи видадуть паспорт, якщо подався до 23.04?
-
Покажіть будь-ласка де саме це написано. Бо все що я бачу це ЯКЩО тест був прикріплений до профілю ЕЕ/використаний для імміграції раніше - тільки в такому випадку він буде прийнятий для громадянства.
-
Просто не розумію чи дійсний тепер цей Візитор рекордс?
-
Так в Едмонтоні. Вже з дірками старий паспорт по якому нещодавно отримали новий Візитор рекордс
12 Jan 2024, 17:45
151562/438511
about a minute ago