PR CUAET
-
Если взял ее перед выездом и больше не заезжал
-
Кто подскажет,сколько действительна справка о несудимости с Польши?!
-
Теж цікавить це питання, ми отримали за 2 дні до виїзду , і через 3 дні були вже в канаді, не виїжаючи
-
Не занимайтесь єтим, даже за большие деньги и гарантированньій результат. Нужно только получать дублікат документа
-
Вибачте, а яке у вас громадянство? Я теж отримала візу CUAET в Лондоні. Летіла Варшава-Торонто, могла б із Лондона, але з Варшави мені було зручніше на той момент
-
Дякую
-
у вересні за тиждень прийшла мені і дружині. відправляли витяг з дії разом в одному конверті але прийшли з консульства в різні дні.
-
Можна пробувати при наявності діючого wp але ніхто не дає гарантію що буде знову новий на 3 роки. Все залежить від офіцера.
-
Латвія - хтось отримував довідку звідти?
-
Добрий день. В мене NOC 65102 , в job offer вказано store shelf stocker. Я просила щоб написали саме так як на оф сайті NOC по цьому коду.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи правильно я зрозуміла, що з нок 6421 (65102) можна подаватись на PR ? Якщо в Job Offer вказано Deli Clerk,то це ок? Бо вже заплуталась з тими кодами 😔
-
Хтось з Дубаї отримував довідку про несудимість?
-
З еміратів хто замовляв довідку? Моє айді еміратське вже не дійсне. З сайту прислали лист що треба відбитки пальців і по завершенню в дубаі відправляти
-
Близько місяця . З дії теж. Краще там де вам ближче територіально замовляйте
-
Доброго дня. Підкажіть хто скільки чекав на довідку замовлену через консультсво?
-
Доброго дня Чи є тут у когось досвід подачі та отримання visitor visa outside Canada після закриття CUAET?
-
Так я і не Вам відповідала. А Вам в РАГСІ (не впевнена, що вірно абревіатуру написала), якщо є кому сходити в Україні, в будь-який
-
Ааа, то може бути вони нарешті вирішили вас пожаліти. Капець
-
Це сталося коли наше очікування на зарахування квитанції перевалило за 3 місяці і позаду було чимало дзвінків.
-
Ну так і у нас підтягнулася Відповідь - чекайте Вони просто перевіряють за телефоном чи вона там чи ні (судячи зі слів того офіцера, який мені відповідав)
12 Jan 2024, 17:45
15157/467271
2 minutes ago