PR CUAET
-
Все дуже залежить від провінції проживання, місця розташування клієнта, якому надаються послуги чи товар, яка саме послуга чи товар надається. Найкраще обговорити вашу персональну ситуацію з одним із наших бухгалтерів. P.S. 30000 до реєстрації не є правилом, яке застосовується до всіх.
-
Можна подати онлайн
-
При нарахуванні зарплати уже враховують, що у вас є 15000 неоподаткованих податком на прибуток. Тому з зарплати уже не знімають податку на тих 15000, а лише на все, що вище (ми зараз говоримо по федеральній частині, кожна провінція має ще й провінційну частину). У вас є неоподаткований мінімум по CPP та EI ці податки не повертаються вони є обов'язковими. По податку на прибуток: оподатковується все що вище вашого персонального, вирахуваного на вашій особистій сімейній ситуації неоподаткованого мінімуму (зазвичай це 15000 на людину, але в залежності від сімейної ситуації може бути інакше).
-
Так я в Україні. Згідно з умовами гуманітарної програми, продаватись можуть лише ті, хто знаходиться безпосередньо в Канаді. Мої документи подавалися пакетом разом з усіма членами родини (це обов'язкова умова), але ПР по цій програмі я не отримую ніяк, нажаль.
-
Так, мій чоловік до війни три роки з 18 років ходив у воєнком, все робив що треба, а йому просто нічого не давали. Уходив з нічим і вони не пояснювали, причину не видачі… тепер в нього на руках нічого немає і це тільки знову в Україну хіба що їхати. Піпец просто.
-
ви можете заплатити потім, але буде штраф
-
Привіт, поділіться контактом сертифікованого перекладача будь ласка
-
Скажіть будь ласка, ви подавали самостійно? Вітаю вас🤗
-
Так, але потім довго чекали на eCoPR. Дзвінки, нажаль не допомагали
-
А когда он оформлял паспорт не подскажите? Мы подались в январе и до сих пор пишет что не доставлен до установы
-
Ні, не отримує. По гуманітарні це не можливо.
-
Т2125
-
Якщо ви корпорація, то це має якийсь сенс. Якщо ви проста людина, то ні.
-
73300