PR CUAET
-
Нет Он ведь уже гражданин Канады
-
І на скільки, я знаю з чатів, то DHL мають Вам надіслати трек-нометр, коли в них буде паспорт. І тоді вже можна відслідковувати рух паспорту з України до посольства
-
В канаде все равны,хоть ты украинец,хоть иранец. Какие поблажки
-
Мені здається, що так. Це ж DHL має повернути. Просто для цього консульство, мабуть, повинно щось відписати, а вони це роблять повільно. Розкажете потім, думаю, багатьом цікаво)
-
Вам прийде квитанція про сплату на імейл Її і треба прикріпити Зробіть скріншот і вуаля
-
Это два разных документа, не уверена, что подойдёт
-
А мені без помітки. Просто написано що видано замість військового квитка
-
Тобто можна подати по occupations in demand з ноком 65200 але якщо в компанії кваліфікація не naics72?Так як у завки цей нок залишився в пріоритетних професіях
-
Мені в 2007 видали листочок А5 з такою поміткою 😂
-
Если канадские - от 45$ листик Если в Украине от 200 грн перевод + от 400 грн
-
Зайди на сайт и прочитай какие именно, к чему этот текст 🤦🏽♀️
-
Ну написала в консульство что они скажут за паспорта, какие хоть доставили, чтобы точно понимать. А потом уже буду писать в DHL
-
Спросите у них.чтобы не было "сплетен в виде версий" как говорил Владимир Высоцкий
-
Дякую!!!!!!! Буду дивитись
-
Immigration consultant firm. Контакти можу в особисті
-
Так. На електронну пошту
-
у вас статус заявки Request Fee? якщо так, і Ви сплачували, то схоже на баг на їх боці. нещодавно була подібна проблема з оплатою, написала email зі скріншотом на поясненням на lbr.pnpoffice@gov.ab.ca - відреагували у той же день та все пофіксали
-
А как же они поставят апостиль на украинской копии если они не понимают этот язык
-
Про це я й казав. З 2014 це набуло масовий характер
-
Дякую! А де ви його побачили? Це десь у листі повинно бути?
12 Jan 2024, 17:45
151739/466903
3 minutes ago