PR CUAET
-
Ще одне питання щодо форми IMM5562 про подорожі та section C "each dependent child over the age of 18". якщо child старше 18ті, але не dependent, не подається та не їде до Канади- чи треба заповнювати історію подорожей. бо також в описі цієї IMM5562 написано "You (the principal applicant) must fill out this form for yourself and on behalf of any of your family members 18 years of age or older" Дякую.
-
Цей емей в самому внизу?Можете зробити скріншот де шукати той емейл ?
-
Я по поводу возврата денег, вдруг я оплатила, а паспорт уже был в консульстве. И получаеться я не воспользовалась услугой DHL
-
Может кому-то пригодится, всем кто в консульствах подался на загранпаспорт до 23 апреля должны выдать паспорта в консульствах, все кто подался в ДП документе до 25 апреля должны выдать в ДП документе в котором территориально подавался. Все кто будет подаваться после 23го апреля (призывники),должны будут забрать загранпаспорт в Украине
-
Ми купували на ВП. Юристка, яка робила угоду, тільки попросила наші ворк перміти і почитала закон що ми як виключення. Купити проблем не було, але тепер страшно що не отримаємо ПР. Бо Наталь якщо продавати будинок в перші два роки після покупки - це тільки в мінус, враховуючи витрати на податок, на оформлення, на адвоката, ріелтора і тд. І купувати, доречі, нам виходило дорожче ніж орендувати. Так як щомісячні платежі за обовʼязкове страхування, протерті такс і тд. Звісно, морально приємніше жити в своїй хаті. Але є стрес що тільки купив будинок, робиш ремонт, купуєш меблі, а сидиш на ВП й досі.