PR CUAET
-
З приводу оплати біометрії по запиту. Бачила тут повідомлення, що люди дзвонили в ІRCC і їм офіцер по телефону "втягав" підтвердження оплати з веб форми в профіль. На днях мала розмову з IRCC - вони такого не роблять. Відповідь така: якщо вам прийшла автоматична відповідь після сабміту веб-форми щоб додати квитанцію в профіль, то вони отримали її, вона десь лежить чекає поки на неї подивляться. Вони - інший департамент який займається веб формами. Офіцер по телефону може максимум перевірити чи підтягнули вони вже вашу оплату чи ні. На тому все. Не знаю на скільки це валідно, але така була розмова.
-
Доброго дня ) Скажіть, будь ласка, можливо хтось володіє точною інформацією Оновлення на сайті , що українці які прибули по CUAET можуть продовжити свій статус TR до 31 березня 2024 року Це тільки для тих в кого вони скоро закінчуються чи для всіх взагалі можна продовжити ? Якщо у нас ще дійсні WP до 2025 року до серпня то це не підлягає під цю функцію чи як? Буду вдячна www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html?fbclid=PAAaa_I8A-AyzrfbLEizcxQW0QuvGFjsqZ5dSc2BZiKYn_9G1aZPwu-r5NUN0_aem_ARo6hrwGjSj6KB_sjlZk9Qwk4z8oUHV405pv2vEd-vvydEKc7q0-Pn5BhTPLzkRk0Io
-
Так, я робив так саме. Справку про не судимість видало, але на свідоцтво написала Дія, що помилка даних. Тільки в Цнап на уточнення даних, що не можливо.
-
Я написав: Дія пише, що помилка даних.
-
Доброго дня. У мене таке запитання, якщо зможете мені відповісти, буду дуже вдячна. Я відкрила візу CUAET в Лондоні, так як я живу тут і у мене громадянство. Чи можу я по цій візі прилетіти до Канади? Чи впустять мене на літак? Чи можу летіти з Лондона, чи з Європи? Щиро дякую.
-
Друзі, можливо хтось знає, та може порадити програми за якими проходять підтвердження медичного диплому у Канаді ? Дякую, всім переможного настрою на новий рік 🇺🇦не тільки над ворогом, а ще над корупцією влади 💪🏻🌞💙💛
-
А в якому розділі це дивитися?
-
І коли background check буде completed в трекері зможете побачити номер CoPR в документах.
-
Завтра маєте отримати на електронну пошту листа