PR CUAET
-
Обовʼязково з пруфами Такими як: свідоцтво про шлюб ваших батьків, його свідоцтво про народження, твоє свідоцтво і тд
-
Якщо отразу сплатили після виготовлення. То вірогідність цього нульова. Вони і 40 днів можуть передавати до дхл інформацію.
-
Зрозуміла, дякую!
-
Щастить! Я з березня їй пишу і щось ніяких змін 🤣
-
Як зараз не знаю
-
Где перечень доков? Не могу найти по aos
-
Новий зразок одобрили чи то в 2016, чи то в 2017, але друкували обмеженими партіями за потреби
-
Якщо в неї стаді перміт то можна. В моєму випадку сину дали візітор і не можна працювати але можна ходити до школи. Сказали після 15 років можемо змінити.
-
До 2014 р це мало територіальну ознаку, чи були бланки в військоматі, чи ні. З 2014 р. довгий час не було затверджено нову модель бланку воєнніка, а радянського зразку/старого українського вирішили припинити видавати. Нового зразку видавали переважно діючим військовослужбовцям, і іноді офіцерам запасу
-
Цікава стаття попалася, щодо цього закону: telegra.ph/5-yuridichnih-problem-zm%D1%96n-do-zakonu-pro-mob%D1%96l%D1%96zac%D1%96yu-yak%D1%96-ne-hochut-publ%D1%96kuvati-zhurnal%D1%96sti-04-26
-
Дякую
-
Ну буду знать с консульства информацию, тогда уже буду пробовать узнавать за возврат
-
Спочатку вам треба отримати номінацію на провінційному етапі) решту документів дивіться у гілці федеральний етап
-
Я не в курсі, але гадаю що не буде Адже він не приховував, лише не знав (як ви кажете, що нещодавно зустрілися тільки) Якщо будуть питання від імміграції- гадаю ви зможете це розповісти і підтвердити
-
По АОС перелік доків ІДЕНТИЧНИЙ всі іншим. Єдина відмінність - номінація (програма PNP) Минуле повідомлення - посилання на пінд меседж
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка не по темі ПР Можливо хтось знає як називається документ на сайті Revenu Québec, щоб отримати відшкодування за оренду, якщо вдома проживають діти та/чи люди похилого віку?
-
Зараз розглядаються січневі
-
Не думаю, що лист офіцеру на щось впливає. Це рандом
-
То есть в одном документе на двух языках прописать затем проставить апостиль. Верно? Вопрос, затем нужно ещё в Украине где-то регистрировать у нотариуса или заверять? Или канадский апостиль там признают?
-
Я поки просто підраховую. Готую питання. Чекаю на консультацію. Аккаунт ще створити не можу, бо чоловік ще не здав англійську. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
151799/467932
21 minutes ago