PR CUAET
-
Спочатку вам треба отримати номінацію на провінційному етапі) решту документів дивіться у гілці федеральний етап
-
Я не в курсі, але гадаю що не буде Адже він не приховував, лише не знав (як ви кажете, що нещодавно зустрілися тільки) Якщо будуть питання від імміграції- гадаю ви зможете це розповісти і підтвердити
-
По АОС перелік доків ІДЕНТИЧНИЙ всі іншим. Єдина відмінність - номінація (програма PNP) Минуле повідомлення - посилання на пінд меседж
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка не по темі ПР Можливо хтось знає як називається документ на сайті Revenu Québec, щоб отримати відшкодування за оренду, якщо вдома проживають діти та/чи люди похилого віку?
-
Зараз розглядаються січневі
-
Не думаю, що лист офіцеру на щось впливає. Це рандом
-
То есть в одном документе на двух языках прописать затем проставить апостиль. Верно? Вопрос, затем нужно ещё в Украине где-то регистрировать у нотариуса или заверять? Или канадский апостиль там признают?
-
Я поки просто підраховую. Готую питання. Чекаю на консультацію. Аккаунт ще створити не можу, бо чоловік ще не здав англійську. Дякую.
-
Дуже залежить від міграційних консультантів Я б радила створити аккаунт в пулі самостійно Там все дуже легко
-
Це що не ясно чи видадуть тим хто до подавався
-
ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
А для чого reconsideration? Прислали назад на етапі R10 неповні документи, треба знову подаватися
-
Скористайтесь ОФІЦІЙНИМ CRS calculator
-
Дякую
-
Доброго дня. Не розібралась у калькуляторі CRS що тут обрати. NOC 72310
-
для тих у кого вп = стаді преміт (в’їхали до 3 червня 23 року) можливо навчатись на DEP як для місцевих?
-
Думаю тут взагалі потрібно None, якщо у Вас немає LMIA а лише куает овп. NOC-00 додає 200 балів, а 0/a/b 50 балів лише з-за наявності LMIA або lmia exempt work permit
-
Мне одному кажется, что они так разделяют народ?
-
Дякую за відповідь. Сподіваюсь що ви праві, бо не хочеться знов робити Візитор рекордс. Справа в тому що робив паспорти двом дітям і одного(у якого був продовжений паспорт і ми тілько зробили новий Візитор рекордс) потрібно було здати старий. При цьому заяви були однакові на обох дітей. Як пояснили що посол коли оформляв щось не так відмітив і тому не можуть видати мені новий паспорт без здачі старого.
-
Закон вступит в силу в мае, а это постановление,точнее изменения, от 23го апреля, поэтому кто подался до изменений постановы, должны получить
12 Jan 2024, 17:45
151811/467029
2 minutes ago