PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Сподіваюсь що ви праві, бо не хочеться знов робити Візитор рекордс. Справа в тому що робив паспорти двом дітям і одного(у якого був продовжений паспорт і ми тілько зробили новий Візитор рекордс) потрібно було здати старий. При цьому заяви були однакові на обох дітей. Як пояснили що посол коли оформляв щось не так відмітив і тому не можуть видати мені новий паспорт без здачі старого.
-
Закон вступит в силу в мае, а это постановление,точнее изменения, от 23го апреля, поэтому кто подался до изменений постановы, должны получить
-
Оф теж рахувала. Думала, що з додатку буде краще. Тестувала додаток. Дякую ))
-
Для прорахунку через оф кальк аккаунт не треба створювати
-
Должны выдать, согласно конституции: законы и правовые акти не мають зворотньої дії в часі
-
Тому і кажу - через оф калькулятор йдіть, а не агрегатори. Вони не точні Оф теж безкоштовно
-
0/A/B
-
Не думаю, це два окремі документи, кожний з яких має свій термін. Крім того за законом ми маємо право мати два діючі закордонні паспорти. Але те, що прокололи - це вже анулювали, і паспорт з дірками 100 відсотків не є дійсним.
-
Так до речі бо воно офер в апп надає Тому ще раз - не юзайте агрегатори Там здається з віком теж були якісь баги
-
Чи один із ваших батьків є спільний для вас? Якщо ні, то ви не зможете подаватися по цій програмі на жаль. Враховуються брати та сестри в яких хоча б один із батьків спільний. Або якщо різні батьки але один з батьків всиновив/удочерив то такі враховуються.
-
Згідно закону, громадянин України має право на два діючих закордонних паспорта, при оформленні на другий паспорт, необхідно заповнювати заяву, щоб залишити другий діючий, причина: у взвязку з незакінченим терміном дії
-
Мені такий крінж зробив офіцер в аеропорту коли митний контроль проходила Потім завтикав на пару секунд, все перекреслив & почав вибачатися що образив мене рос зеткою Потім на каву запросив щоб виправити факап 😂
-
Також необхідно звертати увагу на транслітерацію, тому що вона змінювалася декілька разів
-
Коли ви підписуєте анкету, там внизу в правому куті, написано чи анульований другий паспорт чи діючий, але якщо вже дірки поставили або обрізали перфорацію, то анульований
-
Також, анульований паспорт можна залишити на руках, причина: у зв'язку з візовою історією