PR CUAET
-
Ні, вони хочуть фізичний підпис, а пдф файл не підтягується. Шукаю
-
Добрий день. Напишіть будь-ласка в пп, хто вже отримав чи чекає паспорт. Маю питання. Дякую.
-
Дочь, для того, чтобы получить цены как для местных, подавала в заявке свой work permit с пометкой CUAET. Когда уже её приняли, тогда уже подавала на study от учебного заведения
-
Наскільки я знаю то можуть бути проблеми. Це рахується як misrepresentation. Але можливо все ж таки це якось обійти. Гадаю треба звернутись до імміграційного консультанта з цим питанням щоб він вам допоміг все правильно зробити.
-
Логіньтесь у свій портал aaip.labour.alberta.ca та дивіться Check Existing Applications
-
Скиньте перечень документов для подачи на AOs,кто подавался.можно в личку
-
У нас теж два тижня. Будь ласка, якщо знаєте, підкажіть адресу чі емейл, куди писати.
-
Все вони компетентні ,все добре знають і дуже освідченні , їм просто треба якось людям в Україні додати бажання - як вони кажуть справедливості
-
RC151
-
Ви їх висловлювання чули ?
-
Да, но паспорт до 25 у меня, скорей всего визу не дадут больше чем на срок действия (
-
что такое пінд меседж?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли вернуть деньги за федеральный этап, если ещё не получили АОР?
-
Закріплене повідомення
-
AOS на паузі
-
Так
-
Хотел бы узнать, кто то порекомендует лицензированного имиграционного консультанта,которой возьмётся за ведение дела по программе AOS от А до Я?можно в личку
-
Думаю що так, бо саме коли вони беруть в обробку то дається АОР. А тобто поки ще можете
-
Я правильно понимаю, что пока мой файл на этапе “Submitted”, то в могу запросить возврат?
-
Так в Квебек многие живут
12 Jan 2024, 17:45
151850/467035
11 minutes ago