PR CUAET
-
Та його і там нема🤣
-
Чиї? Так думають всі, хто там залишився і радіють зараз
-
Ну от а як це доказати консулу ? Він затверджує що якщо дата закінчилась то все Не дивлячись на те що продовжили («по його доброті»)
-
У вас помилка в слові верховна рада, правильно писати: офіс президента
-
Нужно так и делают для этого и даётся закрытый Пермит.
-
Дивує те як вони перед написанням,укладанням законів не радяться з юристами. Та в кожній установі є юрист. Але мабуть не в верховній раді
-
Народику, таке питання. Якщо в мене вкрали кредитку, зняли кошти. Аж тоді я помітила і заблокувала картку. Чи є можливість повернути вкрадені гроші і якщо є, то як. Можливо хтось мав таку ситуацію, або хтось компетентний у канадській банківській системі. Дайтеся чути💛💙, будь ласка!
-
я знаю, вопрос был другой
-
Чому ні?
-
Думку людей які приймають рішення - я чув
-
Может, к тому времени уже pr будет
-
В Альберті - так. Там і минулого року давали ціну як для місцевих. В Онтаріо - це поодинокі випадки - радше виняток. Розглядають case by case.
-
Да у всех .нет времени столько ждать на работе написал и пошел ..ссылки у меня по моему нет. А вот скрины если можно я здесь могу разместить
-
Відписав вам в особисті повідомлення контакт хорошого перевіреного консультанта. Справу по AOS ні він, ні хтось інший брати не буде до моменту поновлення програми, зате зможе проаналізувати ваш конкретний випадок, і порадити можливості отримання PR
-
Альберта
-
Это работать на фермах скорей всего ?! ПС .Это у всех включен режим отправки сообщений не ранее чем в 1 мин ?
-
та я думаю балів вистачить, аби було на що вистачати, з тим нещасним AOS
-
Да.многим не даёт правительство так как есть африканцы .но это пока. Не парьтесь у меня в 29-м заканчивается до этого момента ещё придумали как остаться
-
Вроде слежу ,но не видела этого даже …Но мне Квебека мало ,что говорить о сельской местности
-
Как может взять хороший консультант дело, на которое даже нет чеклиста документов, не факт, что откроют программу и мб вы вообще не элиджибл будете (лмиа онли например). В моем мировоззрении хороший консультант такое дело не берет, ибо это просто деньги на ветер
12 Jan 2024, 17:45
151881/465023
3 minutes ago